UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день,прилетели в Калгари,ищем квартиру/дом до 2000$ Семья,два взрослых и ребенок 1,5 . Без животных . Желательно NW,SW, буду благодарен за ответ!
-
-
Краще по приїзду, дистанційно знайти шанси невеликі
-
Дякую ♥️
-
Im а Ваnk Accоunts seller: Revolut / Wise / Bunq / Stripe / PayPal / N26 / ZEN / Mоnzо / Mоnese / Chase / Monese / Skrill SELLER: @AppCashh
-
Привіт всім))) Підкажіть будь ласка, чи видають зараз в аеропорті по прильоту стаді перміт дітям? І друге запитання, може хто знає відповідь. Така ситуація. Дитина зараз не в Канаді, закінчився паспорт, переробили на новий заново вклеїли візу в новий паспорт, відповідно стаді перміт прострочився. Хочу забрати дитину в Канаду. Я мушу обов'язково це зробити до 31 березня? До закінчення програми Куает? Чи видадуть дитині стаді перміт після закінчення програми?
-
Усім Доброго вечора!!!Ми винаймаємо у будинку basement,зараз здається в цьому будинку верхній поверх,2 спальні,велика вітальня з каміном, пральня і сушка своя,є своє подвір'я,гарне розташування 41 Doverville Way SE,поблизу школа,парки і так далі...Фото не додаю,власник закінчує ремонти...Якщо комусь потрібно пишіть ...
-
Наскільки сильно буде чути сусідів?
-
1400 Зараз закінчують ремонт
-
Чути,всіх...Залежно яка у вас буде вечірка
-
Якій саме?
-
У нас в апартаментах 100 за мес по цене 58 бакс выходит, основная стоимость- доставка и всякие налоги, уменьшить их нельзя
-
Наскільки розумію то буде платно, але краще шукати первинну інформацію на сайті, або подзвонити і запитати
-
Был случай люди выехали в Европу на какое-то время без медосмотра, потом хотели въехать назад, но их не пустили, визу и пемит анулировали
-
У всех разные истории, Эдмонтон чуть-чуть дешевле и погода не такая прекрасная. Ехать туда, где есть для вас работа