UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Терміново здається, з 1 березня, 1-кімнатна квартира. У квартирі є зал з каміном на дровах, посудомийна машина, парковка (на подвір'ї), перед вікном 40 $, підземне паркування 60 $ (якщо цікавить). Район Acadia, 9210 Bonaventure Dr. SE. Задається у зв'язку з переїздом. Оплата 1600 $ + електрика та інтернет. Хороше місце розташування. Поруч торгові центри, автобусні зупинки, пішки 19 хвилин до станцій сitroen Heritage або Southland. 825-288-1970 Оксана
-
Заїдьте до них, вони в даунтауні
-
Всім привіт) шукаю роботу Є досвід роботові телекомунікаціях в Україні та HR-менеджером, але так як у мене низький рівень англійської, шукаю будь яку роботу (прибирання, викладка товарів, помічник на кухні, склади) Є досвід роботи на кухні помічником Також є досвід роботи на складі в Канаді Можливо у когось є якісь варіанти? Буду дуже вдячна 🤗
-
Шановні батьки та діти❗ Мене звати Тетяна , і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися😊. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів з програмування . На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: 🔵Основи програмування 🟡Введення до Scratch або Python 🎨Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. 🎮Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft☺️ Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Запис відкритий до 15.02 ❄️Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"❄️
-
Продам! 1. Телевизор (TCL 43" Class 4-Series 4K UHD HDR Smart Roku TV) - 240$ 2. Отпариватель (Conair Garment Steamer, ExtremeSteam 2-in-1 with turbo) - 60$
-
Всем привет 👋 В поиске работы, автоэлектрик/диагност/механик. Резюме прикрепляю ниже 👇🏻
-
Знижки на домашній інтернет на мобільний звʼязок від Telus для нових користувачів На разі до 28 числа можна отримати Домашній інтернет 1gig speed за $65 також можливі додаткові знижки за вашим адресом і до 2 місяців безкоштовно 💻 Також мобільний звʼязок Telus/Koodo📱 $34 - 30GB $55 - 75GB $45 - 50GB Більш детальніше - звертайтесь в dm 📪
-
Усім привіт Планую відпочинок у Домінікані Хто уже літав, підкажіть будь ласка якісь організації щоб тур купити
-
Всем привет 👋 В поиске работы, автоэлектрик/диагност/механик. Резюме прикрепляю ниже 👇🏻
-
Доброго дня. Як шукали садочки? Самі йшли і виясняли чи є місця чи онлайн?
-
-
Можна провести через криптобіржу p2p.