UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, підкажіть хочемо взяти котика з притулку, які перші кроки треба робити після того як забрали його?
-
Добрый день! Продаю камеру Canon EOS R50. Использовалась пару раз. Отлично подойдет для людей, которые только знакомятся с фотографией, очень легкая в настройках. Цена: 760 канадских долларов
-
Доброго дня Шукаю хлопця для спільної оренди квартири до 25 років Центр район SW Дуже бюджетний варіант Є кімната за 500$ і за 700$ В повідомленнях не відповідаю Уся додаткова інформація за телефоном 403 836 1337 Влад
-
Здравствуйте , я делала дополнительно осмотр вет врача , она ставила штамп в паспорт и все . Но у нас в Польше его никто не проверял )))
-
Всем привет, интересует виниловый проигрыватель )
-
да, у нас в доме несколько пар голубых живет, забавные ребята
-
У Walmart продають airpods 3 зі знижкою
-
І продавець сказав що таке 600+ коштувало
-
А товары бывают новые и Б/У
-
Всем привет. Скажите пожалуйста есть тут тренеры по плаванью? Или может кто знает где работают наши? Буду благодарна!
-
Базар закінчуємо 🚨
-
Доброго дня,чи запитують довідку про те що не служив в армії при подачі на PR?
-
Доброго дня! Дівчата та хлопці) в мене питання не по темі, але буду дуже вдячна за відповідь 🫶 Я з трьома дітьми в неділю прилетіла до Калгарі. Потребую зробити для нас місячні квитки, але читаю що потрібна Справка про доходи. Може хтось знає де я можу її взяти? Дякую!
-
Добрий день Хто може допомогти продовжити візу,дитині 15 років
-
Подскажите где лучше менять доллары канадские на США, в Core shopping mall нормально? Или курс будет получше где-то в другом месте?
-
Куча бомжей 😌
-
День добрый Может кто подсказать, какой ноут можно купить в районе 500$? Заранее спасибо)
-
Привіт всім, підкажіть будь ласка як зловити слот в консульство дитині замовити паспорт
-
За майже три тижні не більше ніж в центрі
-
Полагаю, зайти в браузер
20 Jan 2023, 19:11
247702/374616
2 minutes ago