UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ну тогда надо собирать пати на боса. может ктулху завалим
-
Не, я может заскочу поздороваться
-
Посоветуйте увлажнитель воздуха плиз 🥺
-
Так вы ж там на Дюну на 4 вроде собирались?
-
Boneco если хотите хороший (300+). Подешевле Любой на амазоне за 100-150 с большим баком.
-
Да не станет он 5 богом хаоса. Не надейся)
-
Если про танк, то есть, если про примарха то нет))Еще не пришло его время что б его воскресили(:
-
Мокрое полотенце на батарее, это если дешево 😅
-
Добрий день всім В зв'язку з виїздом шукаємо когось на своє місце від 1 березня. - 1 Bedroom (вітальня з кухнею + спальня), балкон, 17 поверх - район Downtown (2 хвилини до C-train,). Поруч магазин, лікарня (Волмарт в 3 зупинках). - 2053$, вода, опалення включено - можна з тваринами - можемо залишити більшість меблів звертайтеся в ПП за інформацією, з радістю відповім.
-
я +
-
а блин. За этими огромными сообщениями не увидел
-
Привіт! Скажіть, хтось ставав на облік по вагітності? Мені потрібна допомога і гайд, якщо є такі люди, можете, будь ласка, написати в дірект або сюди? Буду дуже вдячна ❤️
-
Доброго дня, підкажіть, будь-ласка (з власного досвіту) , який антибіотик краще брати для дитини 8 років на всяк випадок? Буду вдячна за пораду
-
Можна, різниця 1-2$
-
Хтось вже здавав Тест новий PTE на мову для імміграції. Як він проходе? На компі?
-
X Box Series S Полный комплект, два джойстика, шнуры, инструкции. 300 CAD (торг)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, аналог Аміксін lC , в Канаді , або якийсь іншій припарат який допомогає побороти інфекцію. Дякую!
-
на момент приглашения на ПР должен быть не менее 2 лет
-
как думаете, правду говорит про последний фильм? Или деньги не бесконечные?
-
Подивіться ютуб-канал Mamaole4ka, вона народжувала по приїзді в Канаду, обіцяла записати гайд по постановці на облік і пологам.Це було минулого року, вже має бути таке відео від неї.
20 Jan 2023, 19:11
248044/375104
29 minutes ago