UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сергей, добрый день. Вы разобрались с этим вопросом? У меня такой же 🙄 женщина в клинике говорила очень сложно и быстро. Я так и не поняла я должна создать кабинет на сайте cíc.gc или это делала клиника? В общем тоже не ясно, они все загрузили или я должна и в каком виде
-
Точно)
-
Товарищи задроты, где конкретно отключить оверлей дискорда в играх?
-
Дякую за відповіді 👍
-
Ні. Сам процес. Я зробила кров , рентген. Є бумажка с штрих кодом і фото. Це типу все, чи треба кудись її грузити
-
Українці, хто зробив медогляд, підкажіть ці данні треба грузити (треба робити якись аккаунт на сайті cic.gc.ca, чи як) чи це повинна зробити клієнтка де робили медогляд?
-
навіть не заморочувались з текстом)
-
Кому то такое приходило?
-
Не понимаю где уже взяли номер если ему 3 дня,и я ним не светил нигде кроме Банка
-
Та да
-
Продаю 2011 BMW X5 35D Diesel (Активний статус!) 204 000 км Повністю обслужений та доглянутий! Усі опції, включаючи: - Електросклопідйомники - Дзеркала з електроприводом та підігрівом - 2 комплекти ключів - Гарна музична система - Панорамний люк - Круіз контроль - Датчики паркування - Задня камера + камера 360 - Сидіння з пам'яттю - Два комплекти резини на дисках - Панорамний дах - Повний привід - Шкіряні сидіння - Підігрів сидінь - Руль з підігрівом - Запуск з кнопки - Bluetooth - Автоматична коробка передач - І багато іншого; Чудово працює та їздить! Все працює! Кожна кнопка працює! Без потьоків масла і без жодної помилки на панелі. Активний статус! Має невелике пошкодження багажника. Готовий знизити ціну на ремонт! Тільки серйозні покупці! Ціна 13999 (можливий торг) По всіх деталях в приват! www.facebook.com/marketplace/item/409636681416034/?mibextid=6ojiHh
-
Я знаю декількох, але особисто знайом тільки з Ярославом. Думаю вони і самі відпишуться
-
сумамед 500, сорцеф 400 и суспензия 100/5 мл, кларитромицин 250 Ці нам порадив наш педіатр брати з собою, тут і для дитини , і для дорослих на всякий випадок