UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Чому не пустили? Що казали?
-
Продамо речі у звʼязку з переїздом, ціни на фото, забирати у даунтауні, 5 хвилин від зупинки Вікторія Парк, якщо щось зацікавило - пишіть у приватні повідомлення PS: Park Pass не підписаний, тобто не привʼязаний до власника, тобто його може використовувати інша людина, при бажанні можете підписати, залишилось пів року використання
-
це було в рамках Європи
-
У вас була вклеєна канадська віза?
-
Я так не думаю, але @stoner_ministry можливо щось підкаже.
-
Это все-таки немного другое и оно не будет работать должным образом, а может усугубить ситуацию
-
бо Британія не в ЄС і треба віза
-
Там есть просто масло
-
Не хочу использовать подобное, никогда не курила и это не то, что нужно Препараты действуют направленно и, в том числе, не оставляют ужасного запаха
-
Травка і подібне без рецепту
-
То у вас не було візи в ту країну в яку ви летіли?
-
Ого, не знав, мабуть мене випадково без візи пропустили.
-
І приліт і виліт в той же день
-
Соррі, не зрозуміла 😂
-
То я із сарказмом написав. Якщо виконані наступні пункти, то повинні пропустити: без зміни аеропорту, один альянс авіакомпаній, аеропорт Хітроу.
-
значит гонево. я тоже только про 6 месяцев нашел. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/passport-travel-document.html#:~:text=Immigrating%20through%20Express%20Entry,you%20apply%20for%20permanent%20residence.
-
Ні, в нас теж питали візу, але ми сказали що то транзит - попросили показати квитки саме до Канади, і на цьому питання було зняте. Не знаю чому не пустили а може чому і пустили. Дивлячись на відгуки - це якась фортуна, колесо вдачі.
-
Підкажіть кто знає чи будуть ще такі заходи в найближчий час - було б чудово отримати лікбез по податках
-
Запрошуємо на заняття йогою українською мовою. Скористайтеся можливістю покращити своє здоров'я та допомогти ЗСУ!
-
Хорошо 5 минут будем
20 Jan 2023, 19:11
248216/373487
3 minutes ago