UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
То я із сарказмом написав. Якщо виконані наступні пункти, то повинні пропустити: без зміни аеропорту, один альянс авіакомпаній, аеропорт Хітроу.
-
значит гонево. я тоже только про 6 месяцев нашел. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/passport-travel-document.html#:~:text=Immigrating%20through%20Express%20Entry,you%20apply%20for%20permanent%20residence.
-
Ні, в нас теж питали візу, але ми сказали що то транзит - попросили показати квитки саме до Канади, і на цьому питання було зняте. Не знаю чому не пустили а може чому і пустили. Дивлячись на відгуки - це якась фортуна, колесо вдачі.
-
Підкажіть кто знає чи будуть ще такі заходи в найближчий час - було б чудово отримати лікбез по податках
-
Запрошуємо на заняття йогою українською мовою. Скористайтеся можливістю покращити своє здоров'я та допомогти ЗСУ!
-
Хорошо 5 минут будем
-
Продам ліжко з матрацом або без Twin size 50$
-
Просто развлекайтесь)))
-
Вітаю з котиком!
-
+380950039319 Свша
-
Абсолютно не випадково в Лейк Луїсі працює інструктор яку я можу порекомендувати бо вона працювала в моїй школі. Перш за все дуже професійна а ще й дуже позитивна людина.
-
Шукаю кімнату від 1 березня.
-
Дякую!!
-
Куплю MacBook Pro, скидывайте предложения в лс
-
DHL, FedEx, Canada Post
-
Але все одно краще зверніться до консультанта, думаю вони краще скажуть як робити)
-
Якщо ви неофіційно були працевлаштовані і це ніде не фігурує, то можна і не виправляти, бо думаю вони ніяк про це не дізнаються (я засуджую таке 🫣). Але якщо десь хоч щось фігурує, то будуть великі проблеми і краще одразу якось пояснити чому так сталось. Не знаю, чи можуть вони якось перевірити, якщо офіційно були.
-
Вітаю, як зробити регістрацію коту через який сайт хто робив підкажіть будь ласка
-
Подскажите пожалуйста сайты покупки машины
-
Є хто буде летіти через Лондон 16 лютого?
20 Jan 2023, 19:11
248230/372691
2 minutes ago