UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я працюю в Калгарі вже півроку, напрацьовую 1 рік стажу, щоб податись на провінційну програму AOS. Мені треба терміново зараз виїхати на 1 тиждень за кордон (не в Україну), я можу взяти на роботі відпустку на 1 тиждень, стаж моєї роботи в жодному разі не переривається. За тиждень повернуся на роботу. Підкажіть, будь ласка, ця тижнева поїздка за кордон може негативно вплинути на мою подальшу подачу на провінційну програму AOS і потім на PR на федеральну програму? Тож дозволяється? Прошу підказати, з батьком погано.
-
Я працюю в Калгарі вже півроку, напрацьовую 1 рік стажу, щоб податись на провінційну програму AOS. Мені треба терміново зараз виїхати на 1 тиждень за кордон (не в Україну), я можу взяти на роботі відпустку на 1 тиждень, стаж моєї роботи в жодному разі не переривається. За тиждень повернуся на роботу. Підкажіть, будь ласка, ця тижнева поїздка за кордон може негативно вплинути на мою подальшу подачу на провінційну програму AOS і потім на PR на федеральну програму? Тож дозволяється? Прошу підказати, з батьком погано.
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Дякую! Ви ще посилання знайшли 🥹
-
Вітаю! Шукаю 2-3 bed житло для сімʼї з трьома дітьми 8,2 та 7міс. Зараз живимо в готелі.
-
Доброе утро , подскажите пожалуйста . Нужно ли было предъявлять выписку по банковской карте в аэропорту ( я буду везти 10000$ наличными ) будет ли это нуждой декларироваться, если карте еще будет 2-3 тыс , или на это не смотрят ???
-
Доброе утро, напишите пожалуйста в лс
-
Вітаю! Шукаємо 1bedroom з 15 лютого. Згодні на спільну кухню. Сімʼя з двох осіб. До 1800.
-
доброго дня, молода сім'я з дитиною 1.7 р терміново шукає житло до 2000 cad, буду вдячний за відгуки!
-
Ну в смысле можно вылетать, никаких проблем не будет
-
Нужна комната от марта. До 800 долларов
-
з мого досвіду найкраще шукати рейси через гугл (google flights) і брати прямо в авіакомпаній
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка ,через який сайт краще брати квитки ? Kiwi, trip.ua чи прямо в авіакомпанії?
-
Привіт ) Шукаємо 1 bedroom з 13 лютого Молода сім'я без дітей ) Ціна до 1800 Дякую за пропозиції
-
Але насправді все залежить від роботодавця і як він видасть вам доки
-
В найгіршому випадку чих 40 годин відпрацюєте потім і умовно кажучи подастеся на тиждень пізніше)
-
Ні, не може
-
Можна через агенцію в групі, де список що потрібно зробити, ціни були адекватні, 750$ Варшава-Лондон-Калгарі з багажем. Дівчата підбирають під потреби
-
Я працюю в Market mall, пишіть якщо що
-
Підкажіть будь ласка україномовного консультанта Fido. Бажано поблизу Somersate
20 Jan 2023, 19:11
248274/373386
2 minutes ago