UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
їм все одно яка у вас валюта, хоч гривня, хоч американські долари, головне загальна сумма яка вийде з усих ваших збережень у готівці яку ви ввозите
-
Дякую
-
коли ми принесли свій кеш з дружиною в банк ніхто не спитав нас де ви і що декларували
-
Це буде нормально, якщо декларувати американські долари?
-
Дякую
-
Спокійніше буде якщо задекларуєте
-
А якщо на одну людину буде по 8к? То тоді можна не декларувати та спокійно класти на карту?
-
Звісно можуть винукнити питання, залежить яка сумма. Тому потрібно декларувати готівку (10к і більше) в аеропорту. Налоги платити не потрібно
-
Любой на который хватит денег. Самый дешевый фридом. Он хорошо работает в Калгари.
-
З Варшави до Амстердаму (Flixbus) Амстердам - Калгарі (WestJet)
-
І який оператор мобільний порадите?
-
А ще таке питання, коли по приїзду я відкрию банківський рахунок та захочу покласти кеш на карту, то чи будуть вони вважати ,що то типу дохід і треба платити податок? Чи краще у готівці і тримати?
-
У мене картки різних банків, то я це робила. Ще варіант, якщо у члена родини чи партнера картки. Теж варіант
-
Разные банки используйте
-
Ну про ліміт я знаю, але два різні банки не пробувала. Намагалась з двох різних карток одного банку , але писало , що ліміт
-
Можна знімати. Ліміт 12,5 т.грн на тиждень, 50 т.грн на місяць. +% за зняття готівки через банкомат ~3,5$. З картки одного банку. Лайф-хак можна ще картку іншого банку використати.
-
А то вы выйдете а багаж полетит дальше)
-
Щоб мені його повернули?)
-
только в такой ситуации, нужно быта внимательней с багажом и его регистрацией ))
-
Оо, теж варіант, навіть не думала про таке
20 Jan 2023, 19:11
2484/372413
2 minutes ago