UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт , разом з дружиною шукаємо будь яку роботу , в Канаді недавно , англійський не дуже розумний , буду вдячний за будь які пропозиції
-
Привіт, хто може допомогти з житлом? З складної причини залишився на вулиці, платити поки нічим, як влаштуюся на роботу, зможу виплачувати
-
Красивый чистый той пудель Тоша ищет девочку для создания «семьи». 3.5 года. Маленький. 3.5 кг.
-
Добрый вечер девочки ищу для себя постоянную работу на full time, рассмотрю все варианты, возможно кто-то работает и где то надо человек, напишите мне в личку,(кухня, завод, склад, магазин и другое) английский разговорный без проблем и (письменный если надо) Всем спасибо заранее за советы и ответы и хорошего вечера.
-
Всім привіт. Хтось записувався вже в електронну чергу очікування, щоб отримати слот для запису для довідки про несудимість? Якщо так, то скільки часу у вас це зайняло (очікування на свою чергу)? Та чи можливо записатися в телефонному режимі?
-
Це тут щось було, чи тільки буде?
-
Та я не знаю, тому і питаю)
-
youtu.be/UemoPU-mOV0?si=M8b1RnmORo8nphh_
-
Спасибо.
-
Там же начебто з дії витяг підтягується, потім лист до Консульства відправляється з витягом та ще папірцями, чи вже щось поміняли?
-
А, силок не можна?
-
В полкан брали в вакууме мне не зашло ,сильно мясное и закопченое,но не соленое,очень сухое и долго жуется,в калинке сегодня видели ,но оно больше как грудинка,в линас маркет давали попробовать ,прям как масло оченьь вкусное жирное не сухое,но очень дорого 🤑
-
Всім доброго вечора До нас в спа салон на SW 39 Ave потрібен косметолог, який також вміє працювати на лазері. ☝🏻 Резюме відправляти сюди sivan@utopiaspacenter.com
-
Достатньо хоча б атестату з 11 класу, але ви можете спробувати відновити диплом
-
Це нормально, що не ставили штампи, в Канаді також рідко ставлять. Але треба буде усе вписувати, все одно на фед етапі ви не будете показувати паспорт де штампи. Але зазначити все треба. Краще зверніться до консультанта, щоб все правильно зробити
-
Я на bestbuy купував, і монітор і клавіатуру і ноут, все працює
-
Ви плутаєте, нікому не дають «неповноцінний» перміт і ніхто не анулює це, якщо пройдете мед огляд. Це просто обовʼязкова процедура, щоб знати, що ви не загрожуєте тут суспільству. Просто ще для деяких професій треба цей медогляд, щоб ви там могли працювати (медицина, робота з дітьми і т.д.), але якщо ви не знімали ці обмеження, то це не значить, що перміт «неповноцінний» :)
-
Подскажите, пожалуйста, в каких магазинах лучше покупать электронику, ноутбук например и тому подобное?
-
Подскажите, пожалуйста, в каких магазинах лучше покупать электронику, ноутбук например и тому подобное?
-
Принтер HP Tango 80$. Працює з телефона і комп’ютера. Забирати даунтаун.
20 Jan 2023, 19:11
248550/372691
3 minutes ago