UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А хтось знаходив тут квашену капусту в продажі?
-
це ж можливо зробити через інет? щоб не бігати туди-сюди? Чи потрібно їм телефонувати?
-
Добрий день, можливо хтось шукає хорошо репетитора з англійської, можете звертатися в приватні , перший урок безкоштовний, вподальшому, якщо все сподобалося оплата йде 300 гривень за індивідуальне заняття 60 хвилин.🤗
-
Не бачив щоб на сайті calforex викладали курс, тож скоріше за все, спробуйте подзвонити їм у той день коли будете міняти
-
Вітаю! :) Але тут просто так не потрапиш до вузького спеціаліста. Якщо у вас ще немає сімейного лікаря, то думаю треба йти у волк ін. Або шукати сімейного
-
Доброго дня! Хтось знає будь ласка хорошого гінеколога? Тільки приїхали і дізналася що вагітна, може хтось може дати пораду що треба робити? Заздалегідь дякую 🙏🏻
-
Але теж там здається, що якщо транзитом їхали, то не треба додавати, чи я помиляюсь?
-
Тоді так, краще дочекатись ціє карточки і тоді йти, бо тоді все буде безкоштовно
-
Анкету заповнили
-
Документи здали, и казали треба чекати
-
Добрий ранок! Якщо я підійду до офісу Boardwalk, вони зможуть допомогти у пошуку житла? Чи тільки онлайн потрібно подавати заявки?
-
що здали?
-
Так вже здали щоб зробити
-
А також якомога швидше зробити Health card, якщо не зробили
-
Гарно дякую 🙏🏻
-
Зрозуміла, дякую Вам🙏🏻
-
Через пару тижнів подзвонить і узнайте номер картки, цього достатньо, щоб записатися до сімейного лікаря
-
треба дочекатись. Це провінційна страховка, яка надає вам право користуватись безкоштовною медициною
-
А треба дочекатися Health card щоб знайти сімейного лікаря, чи можна і без Health card шукати лікаря?
-
Всім доброго дня! Якщо Ви в пошуках репетитора з англійської мови пишіть в особисті повідомлення.
20 Jan 2023, 19:11
248674/372428
9 minutes ago