UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
їхній сайт не відкривається.. :(
-
Доброго вечора, може хтось знає чи може комусь потрібен працівник на part-time с пн-пт після 4 pm та на суботу/ неділю повний день, бажано будівництво, буду дуже вдячний за будь-яку корисну інформацію ✌️
-
Доброго вечора, може хтось знає чи може комусь потрібен працівник на part-time с пн-пт після 4 pm та на суботу/ неділю повний день, бажано будівництво, буду дуже вдячний за будь-яку корисну інформацію ✌️ є машина
-
відключив.. те саме...
-
Закреп – це клінічний діагноз, який ставлять в разі неповного випорожнення, складнощів із випорожненням, чи обох симптомів. У пацієнтів із закрепами часто бувають й інші симптоми: ущільнення калових мас, здуття і біль в животі. Дефекація може бути нормальною (принаймні, тричі на тиждень чи навіть щодня), але закрепи все одно присутні. В разі хронічних закрепів таке триває принаймні три місяці. Якось так 👆
-
Яка різниця якщо я місяць тому отримав саме з цією анкетою?
-
Не флудіть будь ласка
-
👍🏻 дякую!
-
Знижки на домашній інтернет на мобільний звʼязок від Telus для нових користувачів На разі до 28 числа можна отримати Домашній інтернет 1gig speed за $65 також можливі додаткові знижки за вашим адресом і до 2 місяців безкоштовно 💻 Також мобільний звʼязок Telus/Koodo📱 $34 - 30GB $55 - 75GB $45 - 50GB Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в dm 📪
-
У продажу є Audi A4 2,8 Quattro 2,800$ Була в одних руках 25 років, зберігалась в гаражі 1997 року Без жодного Дтп (маю карфакс) Максимальна комплектація з підігрівом сидінь Технічно повністʼю справна 204,000 миль пробіг 403-700-1026