UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо із того що поруч - Накіска або Саншайн. Накіска ближча і дешевше родинний пас на сезон, Саншайн - більше і цікавіше. Ще їздили на Ферні 3 години, снігу в 3 рази більше та безліч фрірайд спотів
-
Это же таже бумага из банка с мокрой печатью?
-
Both for $20 Pick up - Beltline area
-
Может я буду в это время ехать с даунтауна
-
В іншому телеграм каналі
-
Можно Если нужны подробности - в лс
-
Але можете спробувати стейтмент з банку
-
Зазвичай це контракт на оренду житла
-
🙏благодарю
-
То коли з-за кордону подаєшься, то при заїзді має бути 6 міс
-
на сайтi IRCC вказано 6 мiс.
-
ніде немає такої інфи на оф сайтах, але просто паспорт має бути валідний на весь процес до отримання копр. Тобто якщо при подачі він закінчується через умовно 6 місяців, то в цей же час треба новий робити
-
Ні 🤷♀️.
-
Панорама супер, але далеченько. І там є дропи за підйомники для фрірайду
-
там була якась конкретика? Посилання на IRCC, PR программу, уряд чи щось типу того
-
Триває реєстрація на курс з вивчення англійської мови Survival English на період з 20.02 -1.03.2024 р. Survival English – БЕЗКОШТОВНА інтенсивна програма для дорослих 18+. Нова сесія починається кожні 2 тижні та триває з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 16:00. У нас є дві групи, в тому числі і для студентів з початковим рівнем англійської. Відвідування обов’язкове протягом усіх 10 днів. Просимо зауважити, що ми не надаємо послуг з догляду за дітьми і діти не можуть бути присутніми під час занять. Місце проведення: Церква Святих останніх днів Ісуса Христа (Church of Jesus Christ Latter-day Saints), 2526 24th Ave NW, Calgary, T2N 4H9 – вхід до будівлі через східні двері (Banff Trail, C-Train) Щоб зареєструватися, перейдіть будь ласка за посиланням docs.google.com/forms/d/1rQm_CsyHisGuV-18WUxfviBNo0ovwozKysWca_OdQV8/edit Ви отримаєте підтвердження реєстрації впродовж 72 год після заповнення заявки. Щоб отримати додаткову інформацію або потрапити в список очікування, надішліть електронного листа на survivalenglishforua@gmail.com Survival English став можливим завдяки щедрій фінансовій підтримці Calgary Learns і Rotary Club of Calgary at Stampede Park. Особлива подяка Церкві Святих останніх днів Ісуса Христа (Church of Jesus Christ Latter-day Saints) за надання приміщення.
-
Вітаю. Наскільки я розумію, health card теж можна оформити тільки до 31 березня? Думаю, чи підійде пдфка про оплату житла на місяць на airbnb чи потрібно буде якось терміново шукати постійне житло, щоб був proof of address
-
Интересует цена плиз
-
Claritin в Шоперс это буквально лоратадин
-
Крім New urban registry ще десь є україномовні працівники? В registry треба записуватися чи можна так прийти? Можливо є години, коли там не дуже багато людей?
20 Jan 2023, 19:11
248964/371841
6 minutes ago