UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую
-
Як раз робили це на днях, використовували Wise, з валютної укр карточки на канадську
-
Доброго дня! Виникла необхідність надіслати брату кошти в Канаду в Калгарі Підкажіть, будь ласка, яким способом краще надіслати - ціна має значення) відносно не велика сума 2000-3000 CAD
-
Добре. Дякую
-
В аеропорту на стійці реєстрації отримаєте квитки, мало б бути безктоштовно)
-
По не осторожності купив квиток через Ківі( чув що були такі випадки у людей, шо там дальше робити і скільки коштує реєстрація безпосередньо в аеропорту в компанії? Онлайн на сайті вест джет не реєструє пише що потрібно варифікувати Візу
-
Всім привіт ! Підкажіть будь ласка як доїхати до Sunshine ? Чи може хтось організовує поїздки або збирається найближчим часом поїхати кататись ? ⛷️ Дякую
-
цього я вже не знаю
-
Дякую, а не підскажете скільки коштує багаж на двох? тому що були випадки що за багаж потрібно платити а ківі повернить гроші, і чи приймають вони Канадські долари?
-
Як вам готель?
-
Повідомленням вище відповів людині з лінками. Там почитайте. А за інвойс Nik вже розказав :) Якщо вбити в інтернеті «invoice example», можна побачити приклади.
-
Цілком Окей. Нам сподобалось, особливо розташування. Прилетіли коли вже було темно, втомились, а вранці вийшли і перше що побачили від дверей в Канаді це ... Воу, центр міста, висотки!😀 P.S. Для клієнтів є безкоштовний друк та копіювання паперів.
-
Дякую
-
Wise
-
Мабуть краще вже получити SIN в Калгарі. Бо там будуть черги. Називається Canada Service.
-
А мікрохвильову дали вам? Холодильник в номері є? Теж туда заселяють нас
-
Дякую!
-
Нажаль ні. Тільки дзвінки або фізично. У всякому разі я не бачив у додатку або веб курсу.
-
Всім привіт. Є вільна кімната в домі. Мебльована. Заїжджати можна зараз. Оплата помісячно. Всі комунальні та інтернет входять у вартість. Тільки для жінок. Ціна 700 $. За подробицями пишіть мені. Район Taradale NE
-
В приложении order foreign cash
20 Jan 2023, 19:11
249057/371840
7 minutes ago