UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам терміново ліжко Ikea з матрасом. Queen size 400$. Забирати даунтаун.
-
Доброго дня, хотіла б її взяти але не можу вам написати через закритий акаунт
-
Підкажіть, які Ваші враження від перельоту WestJet Париж-Калгарі? Комфортно було сидіти? Годували добре чи треба з собою взяти ще додатково? Дякую
-
Усім привіт Хто чекав знижки на s24💥 Пасує з тарифом 45$30gb ✨✨✨✨ І так… 📱S24 128gb - 30$ 📱S24+ 256gb - 43$ 📱S24 ultra 256gb - 60$ Деталі в лс або приходьте 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Я просто тупо писала всем подряд на фб и рентфастер и ходила на просмотры, на третьем нашла риелтора которая согласилась без референсов и работы сдать, оплата 3 мес + депозит Напишите изначально вашу ситуацию на англ и шлите Удачи
-
Ребята, нужна помощь! Кто умеет восстанавливать учётную запись на айфоне! Был утерян телефон, под локацию не подключён.
-
Великий телевізор та підставка 450 Ліжко 200 Маленький телевизор з підставкою 75 Стілець стіл 75 забрати можно в Бріджленді Dominion YYC (403) 262-2260 maps.app.goo.gl/io8kzRGaRJgmX5YG7?g_st=ic
-
Добрий день , не можу зрозуміти інформацію , може хтось знає . Чи кічен хелпер підходить для пр ?
-
Знайдіть Boardwalk. Це управляюча компанія і у них багато житла в Калгарі. Вони здають newcomers без реферал від попередніх лендлордів, credit score і працевлаштування. Вносите damage deposit і оплату за три місяці. Минулого тижня в них були варіанти з 1 березня
-
підходить
-
Підскажіть чи можна оплатити багаж в аеропопту Парижа готівкою? Чи лише картою?
-
Продам! TCL 43" Class 4-Series 4K UHD HDR Smart Roku TV - 230$. Забирать - SE Auburn bay
-
Можна з номером телефона наче як відновити, аля забув пароль, або якщо був ще один пристрій через нього
-
Доброго вечора лечу з Франфурт 12 березня хтось летить до Калгарі вильоту 10.15
-
Нас же интересует курс usd -> cad. А также наличие fee. Вот я глянул чек из калфорекса и там есть fee за обмен.
-
Так то не актуальный курс. Имеется ввиду, что канадец собрался в штаты и заказывает иностранную валюту, то есть курс cad -> usd.
-
Продам чоловічі бути із залізним носком (10й розмір), хлопець пропрацював тиждень в них, але більше не знадобились після того 40$
-
Переиздание первых трёх Tomb Raider высоко оценили — 85 баллов. Хвалят за удачное осовременивание с учётом всех особенностей старых игр.
-
Відправляв через money transfer RBC, потім скріншоти з підтвердженням переказу додав до листа, тільки додайте у назву трансферу дату грошового переказу і ваше прізвище (це вказано в вимогах на польскому сайті) , та у скріншотах підкресліть цей пункт, бо може вони англійску не зрозуміють)
-
Можливо хтось продає масажний стіл?
20 Jan 2023, 19:11
249148/371868
23 minutes ago