UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
тут просто холодно 🥶
-
Я про переїзд з Іспанії в Калгарі.😅
-
Привіт всім 😎💪(Результат Одного з моїх клієнтів) Пропоную вам не тільки кваліфіковану допомогу у досягненні ваших спортивних цілей, але й зробити собі виклик і стати кращою версією себе на яку ви заслуговуєте! -повне ведіння -норма калорійності і меню -корекції техніки і підтримка -програми тренувань і різні варіації співпраці Напиши і дізнався більше на мій основний телеграм : (Denkach28) або інстаграм: ( online_fitnessd)
-
Ну тобто є люди, які раніше приїжджали в Канаду, взяли вп, пожили в готелі і поїхали, а тепер повертаються і знову аплаяться на готель
-
Подскажите пожалуйста а вы не заполняли такую анкету?
-
Бо у Монреаль ви прилітете у міжнародний аеропорт, де буде міграційна служба. У Калгарі вже у доместік аеропорт, де нікого не буде. Тому й отримують перміти у першому місті прильоту (перетину кордону)
-
в Монреалі
-
Підкажіть хто знає: будемо литіти через Монреаль в Калгарі, в Монрефлі пересадка коротенька на півтора часа. Де WP получати там в Монреалі чі вже в Калгарі?
-
50$, Chinook SW, самовывоз
-
Можливо хтось на етапі пошуку квитка до Калгарі? І летить один? Шукаю компанію
-
Очень-очень тяжко, мало времени может быть. Окно надо иметь часа 3-4 минимум.
-
Зачем Вы это рассказываете? В любом аеропорту можно получить, главное - в первом аеропорту по прилёту.
-
у центрі є сувенірний магазин на 8 авеню
-
Це хоть реально зробити за 90 мінут?
-
Пусть даже это международный аеропорт.
-
А які умови мають бути щоб її не покидати?
-
Вот читает другой человек и подумает, что реально в Калгари нельзя получить, так как это "доместик" аеропорт.
-
І що не так?? Якщо вони летіти вже будуть з Монреалю?
-
Вы написали: "В Калгари уже доместик аеоропот, где никого не будет"
-
Ви хоча б прочитали, що я написала 🤦🏻♀️
20 Jan 2023, 19:11
249250/375650
6 minutes ago