UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А може хто підскаже посилання на анкету для хелс карти?
-
Добрий ранок , хто ще продає диван ,напишіть в пп.Дякую
-
можете
-
Так кажу ж що медогляд не залежить від хелс картки
-
ну я прийшла в Register , хотіла зробити id- card, Health card i поміняти права. Сказали, що для всього цього треба мати документ на оренду житла. Тому і цікавлюсь чи можна взагалі потрапити до лікаря і пройти медогляд, якщо ще не знайшли житло
-
Здравствуйте ,прибыл в Калгари 5 дней назад , в поисках жилья,если есть какие нибудь варианты пожалуйста пишите ,спасибо
-
Дякую велике 🙏🏻
-
Доброго дня. Скажіть будьласка, чи можна десь по бенефітам взяти глюкометр та стіки для нього?
-
Скажіт будь ласка, де можна швидко все оформити і взяти авто в рент? І щоб ціни адекватні були?
-
@Fountaine_Michael
-
Спробуйте через сімейного, якщо дійсно є потреба - думаю так
-
Або можливо хтось може своє авто здати в рент на 1-2 дні? стаж водіння високий
-
Якщо лікар напише що він вам потрібен то так
-
@SvetaMoro - не розумію, нащо писати пости "від кого то". Ті великі люди не взмозі самі 3 строчки написати?
-
Зайдіть в інше реджистрі
-
Спасибо 🙏
-
1 бедрумні апартаменти за адресою 650 Meredith Rd NE, недалеко від церкви Св Володимира. Доступна вже (ми з'їхали). Ціна була 1700 (ймовірно буде дорожче). Поруч школа. За рогом зупинка автобуса, до метро 10-15 хв. До Суперстора 10хв пішки.
-
Підкажіть будь ласка магазин техніки, де можна придбати фен хороший по типу philips
-
Нате вам нормальных валентинок, а не вот это вот всё
-
Привіт Шукаємо квартиру 1/2 кімнатну у NW, SW, SE. Сім'я 2 дорослих,1 дитина. Бюджет до 1700. з 1 березня Дякую
20 Jan 2023, 19:11
249555/372645
26 minutes ago