UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Гарна брічка
-
Це немає значення
-
@calgary_it
-
Всім привіт. Шукаємо 4 bedroom будинок або квартиру для сім’ї. Кредитної історії та роботи ще немає, на жаль, тому розглянемо всі пропозиції. Будемо вдячні за будь-яку допомогу та інформацію.
-
Ну там были жуки, киборги и условные протоссы (которые самые доставучие и сложные) Надо будет попробовать через годик,когда мясом обрастет)
-
Теж гарна, в мене 2gr-fe вже 300к намотав і хоч би що. Але ціна за тойоти завелика тут як на мене :/
-
Вітаю! Перездам свій контракт 1 bedroom 1 bath - 1722$(тепло, вода включно) + 1000$ damage deposit 650 Meredith Rd NE Квартира мебльована, та ми залишимо деякі свої побутові речі 2 хв пішки до автобусних зупинок; 15 хв до сітрейну(пішки) Заїзд 1 квітня Контракт до 1 серпня 2024 з можливістю подовження ще на рік Avenue living community
-
Ребят, а правда, что теперь в Фудбанк проверяют айди карты при получении продуктов?
-
Привіт, хтось є хто розбирається в компах? Маю проблему, якщо вийде допомогти, то звісно заплачу.
-
Що за проблема?
-
Продам double size 160$ Downtown
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, де отримувати ворк перміт в аеропорту Калгарі?
-
Не врубається, зависає на лого материнки та Біос пищит постійно. Раніше, було те ж саме, але включався без проблем, зараз теж може включитися, але через хвилин 30)) Бенчмарки під час роботи були ок, Озу перевіряв, з одною планкою все так само
-
На сайті пошогово тебе проведуть до оплати все дуже зрозуміло, я платив картою монобанку
-
Привіт, підскажіть будь ласка, чи нормально приймають в місцевих обмінниках долари США 96 року? Бо в України всі носяться з тими купюрами 2006 і синіми, а на 96 як за пошкоджені зрізають курс і нос крутять
-
Кто-то пробовал уже ?
-
Кстати, сегодня вышла игруха про них же. Deep rock galactic: survivor
-
В мене брокер просила посилання на магазин/магазини якись с цим товаром. Якщо б/у то теж саме. Тож поставили 40 грн не вийде
-
Шукаю авто , бюджет 3-4к якщо є якісь варіанти , готовий глянути
-
Вмо?
20 Jan 2023, 19:11
249764/372553
13 minutes ago