UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🌟🎉 Відзначте День Святого Валентина по-особливому! Виграйте 2 Gift cards на будь-яку подорож з нашою компанією, кожний на суму 50 CAD! 💌 🏞️ Неймовірний Вікенд-Тур на 2 ДНІ "Горячі Джерела з Ночівлею у Британській Колумбії" - 17-18 Лютого! Ця поїздка - чудовий шанс провести День Святого Валентина не в Калгарі, а в мальовничій Британській Колумбії! 🏞️ Долучіться до нашої вражаючої прогулянки до замерзлих водоспадів Кананаскіс та створіть незабутні спогади. 🔥 Новинка! Ми беремо з собою BBQ, тож ви зможете приготувати свої улюблені блюда на грилі, насолоджуючись чудовими краєвидами та свіжим гірським повітрям. 🔥 Відвідаєм Радіум Хот Спрінгс - оазис релаксу та краси. Термальні басейни з чудовими видами відомі своїми лікувальними властивостями. 🛌 Після дня, сповненого пригод, розслабтесь у затишному готелі. 💵 Вартість: 130 CAD з дорослого, 110 CAD дитина до 12 років. Готель та транспорт включені. Додатково: вхід до горячих джерел (17 CAD) та особисті витрати. Купити квитки tickets.uucalgary.com/e/9/radium-hot-springs 🎁 Для участі у розіграші робить репост і залиште коментар під цим постом Та будьте підписані на наші групи: * www.facebook.com/banfftrips * www.instagram.com/uuadventures * t.me/uu_adventure Переможці будуть визначені 15.02.2024 Не пропустіть цю чудову можливість зробити День Святого Валентина незабутнім, відвідавши Британську Колумбію з нами і насолоджуючись вечерею на свіжому повітрі! 💖
-
Продамо теплу ковдру (наповнювач 90% пера та 10% пуху) - $40, у використанні була 2 рази, виявилось що в нас дуже жарко в апартаментах і нам не потрібна ковдра, забирати у даунтауні, 5 хвилин пішки від зупинки Вікторія Парк
-
Была комиссия?
-
Спасибо!
-
Привет всем)) подскажите кто знает, можно ли записываться на прием в консульство по позвонив телефону, не онлайн?
-
В аеропорту Вам вкажуть куди йти + ви не одні отримуватимете ворк перміт Тож не загубитесь Йдіть за толпой
-
Мені хтось писав в лс та видалив, я не встиг відповісти. Будь ласка напиши ще раз 🙏
-
Привіт! Підкажіть контакт або адресу, де гарно похімчистити авто. Дякую.
-
Привіт! Підкажіть контакт або адресу, де гарно похімчистити авто. Дякую.
-
По телефону нельзя
-
Так
-
@firsstplayer1
-
Добрый день, Работаю в CIBC CALGARY, 70 way Crowfoot NW. Помогу по всем банковским вопросам, а в частности: - Открытие Счетов для новоприбывших. - FHSA - TFSA - RESP - MORTGAGE - INVESTMENT - RRSP и т.д. Обращайтесь:) Contact: 403 974-63-17, ext 280 Email: anastasia.kravets@cibc.com Telegram: в личные
-
Vadym химяистка Калгари
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, кто-то здесь обращался гастроэнтерологу?
-
Бухгалтер (помічник бухгалтера), вихователь
-
Наш ленлорд сдает большой дом с бейсментом, после ремонта,внутри все новое. Без мебели. Гостиная, столовая, кухня, 5 спален, очень большая главная спальня с ванной комнатой и балконом,три полностью оборудованные ванные комнаты.Вид на центр города. 10 мин.пешком до Lios Park Lrt ,и15 мин.до Sait.Автобусные ост.4 мин. Цена 3300$. 1502 10 Ave NW. +14037010211 Bal.
-
Я в Киеве за 290 гривен брала😭
-
Спасибо
-
Я маю новий,купувала для навчання,але не підійшов
20 Jan 2023, 19:11
249790/372205
28 minutes ago