UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У нас только электричество,нашла с другого браузера но пишет для вас нет предложений свяжитесь с кол центр
-
Чиє ймовірність того, що не дадуть? Писалось що це на судження офіцера. Має бути вагома причина, щоб офіцер відмовив?
-
Газ на floating в мене був 2.5$, то ж його має сенс залишити флоатінг
-
From CCIS free hotel
-
Manage my plan -> update чи щось таке (апка лежить зараз). І там обираєте нові умови та confirm
-
I also contacted them and they provide me this information. I knew all persons , who are working at Calgary airport.
-
Ми пройшли без запису за 2 години.За все 210₴ з людини,можу скинути локацію.Там працює дівчина з України.
-
It’s possible to reserve many people reserved the hotel before coming
-
Вот, собственно, их контакты
-
Не вижу renew fixed ( only manage my plan ,захожу и там моя оплата видна
-
Спасибо)
-
Сначала Вам необходимо пройти тест на знание английского. Это делают в Immigrant Service. Например найдите в Google - Gateway и заполните анкету. Или сходите в любое отделение Immigrant Service в Калгари. Вас запишут на тестирование. Потом Вас поставят в очередь на курсы. Это 8-10 месяцев ожидания. За это время можно самостоятельно выучить с A1 до B1. И ещё в это группе, выше в ленте есть анонс курсов. English Survival. Они рассчитаны на два уровня Beginners and Intermediate. Длятся две недели. Хорошо продвигают
-
Понял, спасибо
-
Я бронировал и получил даже receipt и когда приехали нам сразу поселили ночью
-
я чула що всім українцям дають, тільки якщо ви відмовитесь, то вам його не дадуть. В мене була віза туристична, у батьків робоча і всім однаково без питань зробили ворк перміти
-
Скиньте мені або сюди, може буде актуально через тиждень
-
немає пре-бронювання. Вони можуть вас записати, але готель first come - first served. Якщо вам надали - означає місця були. Але можуть й не надати, незважаючи на те що ви реєструвалися за місяць наперед, тому треба на всякий випадок мати план Б
-
Please reply like a human being. I really don’t like your tone. Or your parents don’t teach you to talk with strangers.😠
-
Странно ,а если на главной странице то да вижу другую цену ,а в кабинете пишет нет предложения для вас 🤨
-
Українцям майже всім дають до 31 березня, але так, остаточне рішення завжди за офіцером. Дуууууже рідко відмовляють.
20 Jan 2023, 19:11
249896/372417
about an hour ago