UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Same reply I got
-
Just change your existing rates, it's not a new (service) offer
-
Ні, тут немає різниці ворк чи візитор віза.
-
Чуда про випадок, коли бухому не дали) Але я не впевнена, що це правда, ну про всяк, в літаку не зловживайте)
-
1 бедрумні апартаменти за адресою 650 Meredith Rd NE, недалеко від церкви Св Володимира. Доступна вже (ми з'їхали). Ціна була 1700 (ймовірно буде дорожче). Поруч школа. За рогом зупинка автобуса, до метро 10-15 хв. До Суперстора 10хв пішки.
-
Brother everybody have same information. This is exceptional case and I think exceptional person
-
Ні, бронюють одразу на ваше ім'я. Вам в аеропорту навіть не треба йти до них а одразу таксі відвозить туди
-
Мы через center for newcomers
-
Але у випадку з туристичною то ви підходили і самостійно простли ворк пермвт?
-
зрозумів, тоді мабуть ситуація змінилась через те що багато людей приїжджають ці 2 місяці, бо мені CCIS повідомили так як я вище написав
-
там всіх українців ведуть до стійки з офіцером який видає ворк перміти. То я нічого не просила, це робилось за замовчуванням)
-
Ось що я отримала 2 дні тому. Також мені надали номер телефону, на який треба написати для бронювання таксі. Сказали якщо заздалегідь не написати, то може бути недоступне, і треба буде добиратися самим.
-
Продам ipad 10.9 64 gb blue НОВИЙ НЕ ВІДКРИВАВСЯ 500$ можливий торг) писати @vl_vve
-
а давно прилетіли?
-
I believe ~one year ago the situation was different so they could pre-book the hotel. And now with this big flow of people coming to Canada they had no choice but to make it on "first come first served" basis
-
Сорри за вопросы в группе акции ,написала в поддержку проблем нет ,говорят сами они могут изменить
-
Ви до якої організації зверталися ?
-
О, точно 😲
-
Тоді хз
-
Вибачте, я за Ірину й відповів, в листі просто вказано що резервація зроблена через Centre for Newcomers і вона n повідомлень нагору писала що від Centre for Newcomers прийшло повідомлення про резервацію
20 Jan 2023, 19:11
249917/375391
about an hour ago