UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
I believe ~one year ago the situation was different so they could pre-book the hotel. And now with this big flow of people coming to Canada they had no choice but to make it on "first come first served" basis
-
Сорри за вопросы в группе акции ,написала в поддержку проблем нет ,говорят сами они могут изменить
-
Ви до якої організації зверталися ?
-
О, точно 😲
-
Тоді хз
-
Вибачте, я за Ірину й відповів, в листі просто вказано що резервація зроблена через Centre for Newcomers і вона n повідомлень нагору писала що від Centre for Newcomers прийшло повідомлення про резервацію
-
2 месяцев назад это было
-
Я запитала у Ірини 😌Ваше бачила, дякую)
-
Centre for newcomers *в листі так написано*
-
Вчора відправив текстове повідомлення, до зараз без відповіді, нажаль
-
Має сенс це робити на родину, чи зручніше це зробити вже після того як знайду постіне житло?
-
Взагалі треба догововір на оренду житла, але тут вже яка людина в реджестрі попадеться
-
Можно оформити мед страховку якщо поки немає постіної адреси?
-
Пересдам 1 бэдрум апартмент за адресом 2903 Unwin Rd NW с марта(возможно с конца февраля) (Boardwalk).Цена 1560. 500$. депозит. 8 минут пешком до Banff trail station. Под домом автобусные остановки в разные части города. Все утилиты включены. Паркинг +25$
-
картки прийдуть на адресу, яку покажете у реджестрі. це треба робити, бо якщо щось станеться, а у вас нема страхування, то будете оплачувати за власний кошт, а це величезні сумми
-
Я писала в 2 організації. Обидві відповіли що поставили в лист очікування. Center for newcomers перший відповів з резервацією.
-
Перездам. 1 бедрум , 1720дол міс. Контракт до Вересня 2024, біля с.м. Херітеж 8948 Elbow dr sw Calgary AB.
-
вони не мають права викидувати) тільки відправити назад)
-
Враховуйте що листи з Health Card йдуть 3-4 тижні як мінімум і максимум до 8 тижнів. Тому і питають постійну адресу. Бо в готелі якщо вас не буде, просто викинуть.
-
Искала
20 Jan 2023, 19:11
249931/372953
7 minutes ago