UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет, подскажите что делать если паспорт до 25 года и ворк пермит тоже и я уже врядли успею получить на руки новый паспорт и податься на продление до 31марта, как быть в таком случае дальше? Можно ли продлить пермит после 31 марта или депорт после 25 года? 😐чето как то несправедливо если вп по факту на три года должен быть
-
Всем привет , есть комната на одного с 27 февраля до 13 Марта . Очень классная локация . 8 минут до метро и все магазины рядом цена 240$
-
Нужен человек на завтра и на следующая неделя еще не понятно на сколько дней. Работа не сложная, умение пользоваться дрелью и молотком приветствуется, возможность поднимать 30кг. Пятница 17$ в час если и на следующую неделю то 18$ в час. Работа установка рекламных знаков вдоль дорог. Писать в лс
-
А де знаходиться цей центр для щеплень?
-
При зовсім хєровому розкладі, летіти в Польщу, робити американську візу і "заїзжати" із Америки ще раз, я чув що тоді дають на 3 роки (але все це "чув", це неофіційно). За пів року думаю будемо вже розуміти процес. Безвихідних ситуацій не буває, тільки коли останній цвях забивають. І то є варіанти :)
-
Новый шампунь и кондиционер Отдам нуждающимся , 1750 29th st sw
-
Їхати, на місці розбиратись. Якось вони будут вирішувати це питання, ходять чутки що wp можно буде пролонгувати потім ще на 3 роки. Я не повірю що когось із наших працьовитих будуть депортувати
-
А в вас є вагомі причини питати це - контракт наприклад
-
Ви пройдете імміграційного офіцера другий раз, в нього є право надавати перміт на власний розсуд
-
Виїзжати і заїзжати одним днем. Ми вже шуткували що на автобус буде попит до амер. кордону 😁
-
Всім привіт, підкажіть куди писати ,щоб попередити про свій приліт , щоб отримати безкоштовний готель ??
-
Продамо полички із Ikea, як нові, назва Omar, 92 х 36 х 94, висоту кожної полиці можна міняти, вона як конструктор, метал + пластик, ціна $40 за одну, якщо забираєте обидві то додамо ще 6 контейнерів що на фото, чашка для порівняння… забирати - Downtown, біля зупинки Viktoria Part / Stampede