UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую за деталі, але ж я писав що "чув"
-
Доброго дня, щукаємо 3-4 кімнатний будинок, Пет френдлі (маємо 2 маленьких собак)
-
Досі немає квоти на 2024 рік, вони самі це пишуть на своєму сайті
-
Revolut / PayPal / N26 / ZEN / Monzo / Monese / Stripe / Chase / Monese / Skrill / Metro / HCBC / Starling / iCard Seller contact: @SeLI_Bankss
-
Добрий ранок, шукаю кімнату для хлопця (себе). Охайний, спокійний, відповідальний. Розгляну будь який варіант, дякую
-
Давно забутий старий. Він був доступний для rural areas як кілька років. Через наплив людей його дозволили використовувати і у великих містах
-
Подскажите пожалуйста, кто брал авто в аренду через какие нибудь сервисы. Прав канадских нет. Кредитки нет, есть канадский дебет. Есть какие нибудь?
-
Там кнопочка есть
-
Спасибо
-
Это правда
-
Не уверен, но вроде как именно кредитка обязательна.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка хто знає, чи потрібно оформлювати транзитну візу в США якщо летиш в Канаду з Європи з пересадкою в Лос-Анжелесі? Аеропорт той самий, але наче різні термінали. Дякую
-
Добрий ранок! Куплю ліжко для 2х дорослий та ліжко для 2х дітей, а також диван. Можливо хто продає скидайте фото та ціну. Airdrie
-
пoмогите вывести юсдт с кошелька за процент. впервые скинули
-
Зрозумів, дуже дякую
-
так, обов'язково, але там також на інтерв'ю ще треба записуватись... тому не думаю що воно того варте
-
Добрий ранок,шукаю роботу будь яку на будь який час. Англійська початкова. З професійних навичок можу ремонтувати авто,ходова частина, навісне обладнання. А так буду ради будь якій
-
Тоже самое . Перешел на оплату через сайт и поставил авто пей
-
Через сайт
-
У меня постоянные проблемы с заходом в приложение именно MyShaw
20 Jan 2023, 19:11
250413/377308
23 minutes ago