UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня від 1 березня буде доступна однокімнатна квартира в Downtown зупинка трейну West Kerby (1116 7 ave SW) вихід з будинку одразу на зупинку C-train. Умови гарні, в квартирі є все необхідне: мікрохвильовка, посудомийка, кондиціонер, пралка та сушка. Квартира повністю мебельована, тож можемо розглянути варіан лишити меблі вам за символічну плату. Вартість: 1700 cad Юля 403 714 37 12 Олександр 403 891 47 56
-
Marda Loop Barber shop
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, щоб відкрити рахунок в банку новоприбулим, що потрібно? Заздалегідь дякую 🌹
-
Линк в приват можно?:)
-
Друзі, привіт! ❤️ Ми з чоловіком випустили кулінарну книгу на Amazon, але без вашої допомоги ми не зможемо досягти успіху. Ми повертаємо гроші за книгу, а сама книга залишиться у Вас як подарунок від нас❤️ Підтримайте, будь ласка, молоду українську сім'ю 🇺🇦 Ми просимо 5-ть хвилин Вашого часу: 1. Купити нашу книгу на Амазоні 2. Залишити відгук (ми за вас його напишемо, думати не потрібно😅) 3. Повертаємо Вам повну суму з урахуванням всіх комісій на зручним для Вас способом Будь ласка, допоможіть нам, написавши в особисті. Я надам Вам всі необхідні інструкції і буду рада відповісти на всі запитання. Ваша допомога надзвичайно важлива для нас! 🙏 Дякуємо вам за те, що є частиною нашої історії❤️
-
Да. На всякий случай, лучше иметь и SIN сразу Ну и почти во всех банках нужно договориться о визите, сделать аппоинтмент. То есть просто с улицы зайти и открыть счёт вряд ли получится. Хотя подальше от даунтнауна вполне возможно, думаю
-
Дякую, це в будь-якому банку?
-
Там не все так просто по моему. Там есть несколько этапов попадания в стрим.
-
Паспорт и ворк пермит. Номер телефона. Желательно SIN, но это для кредитки, вроде как.
-
🎞 WEBINAR В ЕФІРІ🧑🏼💼МОЖЛИВОСТІ КАРʼЄРНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ для педагогів, психологів та психотерапевтів у Канаді🇨🇦 ⏳ Підключайся до ефіру:👇 🎬 ПОСИЛАННЯ www.youtube.com/watch?v=3FEiuvWCOt8 Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Із 1 березня звільняється простора 2-спальнева квартира з 1 ванною кімнатою у районі Панорама Хіллс, NW. У квартирі є: • Велика вітальня і кухня • Додатковий простір для обіднього стола • Окремий вхід з вулиці • Вихід на задній двір. • Посудомийна машина • Пральня (пральна машина + сушарка) • Багато місця для зберігання Паркомісце включено у вартість оренди. Квартира здається без меблів. Комунальні оплачуються окремо, орієнтовно 200$. Завдяки розташуванню у квартирі тепло взимку і прохолодно влітку. Поруч, 5-7 хв пішки, супермаркет, аптека, клініка, стоматологія, заправка, дві школи. До Costco, Walmart - 10 хв їзди Freshco, No Frills - 5 хв. Бібліотека та спортивний комплекс із басейном - 5 хв їзди. Вартість оренди 1800$ Депозит 1800$ За додатковими запитаннями звертайтеся у приватних повідомленнях.
-
В стрим если не прошла, то не будут рассматривать, насколько я понял.
-
Прикордонники запитають підстави перебування в ЄС. Покажіть mObywatel.