UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Перенесу сюда, хотел дополнить. Дважды в месяц сажусь, подвожу бюджет. Сверяю даты / значения. Для распределения бюджета использую блокнот и ручку , для завтрат приложение smart receipts ( бесплатное) Сверка была в икселе первого со вторым но как-то не удовлетворяет то тоже перешло на бумагу
-
Даниэль Смит?)
-
Так, а кого в твиттере читать? Кто отвечает за эту программу, АОС, непосредственно власти Альберты или все таки министерство иммиграции Канадское?
-
Привіт, дорогі друзі! Нагадую, що завтра в українській церкві буде особливий вечір за участі музичного колективу "Gloria". Чекаємо на вас 😉
-
Тут с тобой согласен
-
У нас почтальон был pojeb. Не курьер, а именно работник Poczta Polska
-
Колись в Гданську випало мені долею працювати кур'єром/листоношею фірми InPost яка в далекому 2015 році тільки починала розвиватися на польському ринку Ну і як водиться в усіх успішних польських стартапах, 2/3 кур'єрів складали представники нашої могутньої нації, ну бо так. Коротше, був там один персонаж, котрий авізо починав виписувати ще в автобусі, котрим ми їхали на свої райони. Поки він доїжджав до свого, на половину листів він вже мав виписані картки. Я, як уася, ходив від дому до дому, пхав то все в скрині чи у руки вручав, ну і не встигав того всього за день рознести, хоча лазив по 10 годин щодня. Ну і що ви думаєте? Мене менеджер поливав помиями, що я мало розношу, а того додіка ставив у приклад, який герой-передовик, котрий кожен місяць мав премію, бо отакий крутий пацан Поки всі скарги на нього дійшли до офісу, він вже там давно звільнився хД Так що да, підтримую, все залежить від кур'єра
-
Ну у меня похоже - просто обычный календарь, и там пишу, когда за свет/интернет/телефоны/кредитка и т.п.