UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
То й сказано Багато заявок які поки й будуть розгрібати, і скоріш за все після відновлення буде прибрана велика кількість професій, і залишаться лише ті, в яких зараз нехватка кадрів
-
Добрий день. Пересдаємо basement у Махогані з 1 березня. 2 спальні – 1800 CAD на місяць +30% комунальні платежі. Можна тварин.
-
Ну у мене з англ все ОК, але дуже неоднозначне формулювання вказане на сайті: "This pause will enable the program to address its current inventory and focus its limited immigration nominations on priorities, such as filling labour shortages in healthcare, technology, construction, agriculture, tourism and hospitality and other in-demand sectors.". Це можна трактувати і так як "пауза дозволить програмі розібрати поточні заявки, і В МАЙБУТНЬОМУ СФОКУСУВАТИ свою обмежену кількість номінацій на пріорітетні напрямки..." і як "пауза дозволить програмі розібрати поточні заявки, СФОКУСУВАВШИ свою обмежену кількість номінацій на пріорітетні напрямки..." Того й задав питання, може десь комусь вже хтось відповів, я хтось знає. Сарафанне радіо то страшна штука)
-
То моє питання у тому, чи стосуватиметься це прибирання професій уже поданих заявок. Умовно кажучи, Оксана працює фулл тайм прибиральницею. Це не пріоритетна професія. Вона подалася на початку Лютого на АОС, по критеріям що існували на той час проходила. І от зараз така затримка і зміна критеріїв. Чи отримає вона PR? Чи будуть стосуватися нові критерії уже поданих заяв, чи ні? Бо при подачі тебе взагалі попереджують що залишають за собою право тобі відмовити без пояснення причин. А тут просто опублікували, нічого не пояснивши...
-
У меня с амазоном проблем не было никогда, всегда под дверь кидали, а с этими рагулями второй раз только имею дело и второй раз я разочарован. Не, ну ладно бы дома не было, курьер типо звонил в дверь и никто не открыл, так он даже не звонил, приклеил бумажку тупо возле домофона мол не смог связатся со мной 😡
-
Цікавить чи можна працювати мед працівником в Канаді маючи укр диплом. В центрі нью комерсів сказали що начебто є якісь курси(не лікарем звичайно а медсестрою) але запис на консультацію через тиждень. От і думала може отримаю інформацію швидше від тих хто вже пройшов таку процедуру.
-
Жіночі Dr.Martens Combs US 7 Стан нових Були вдягнуті 2 рази на короткий проміжок часу, нажаль не підійшли по розміру. $80 Pick up - Beltline area
-
Ну і я не чула, але це ж не означає, що такого не було. Це завжди було в умовах
-
Ну не знаю, кого хорошо продвинули курсы за 2 недели 🤣😅😅 но они хорошие, насколько могут быть хорошие 2 недельные курсы. Я ждала в Колумбия коледж около месяца, это зависит от результатов теста и наличия мест в группах, и типа занятий, который вы выберете. Но да начинать нужно с теста, сдала где-то через пару месяцев с подачи заявки. На сайте пишут срок ожидания до 90 дней
-
Взагалі то ці критерії завжди були. Не було гарантій, що працюючи прибиральницею ти отримаєш номінацію
-
Enmax
-
Аксесуари для велосипеду - Cannondale C4 Stem, 90mm/7° для 27.5mm руля. - Камера МЕС 700с-23…25. - Насос CrankBrothers з адаптером для presta і schrader камер, а також датчиком тиску. Все інше наче має бути зрозумілим :) $40 obo Pick up - Beltline area.