UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну для початку коли в тебе закінчиться ворк перміт тобі на пошту прийде вимога покинути Канаду протягом 30 днів. Далі, якщо ти не виконуєш цю вимогу - спочатку штраф, згодом може бути примусова депортація. Не в Україну, але у ЄС. Теоретично, можна перебувати в статусі нелегалу. Тоді для тебе будуть закриті будь-які банківські і медичні послуги, ну і лише кеш-джоб. Згодом ти не зможеш легалізуватися, більше того коли тебе викриють то дадуть заборону на в"їзд в Канаду, і скорше за все США і Англія на додаток
-
Доброго дня, підскажіть які приблизні витрати на котика в місяць?
-
Звідки Ви взяли, що професія була важливою при подачі на AOS? Є хоч одне джерело, яке б це підтверджувало? Чи лише здогадки ютуб-блогерів? При заповненні заявці і перегляді інформації існує лише загальна приписка, мовляв "ми залишаємо за собою право відмовити вам у номінації у будь-який момент". Ніде не сказано, що професія грає якусь роль конкретно у випадку з AOS. Більше того, якщо у людини пріорітетна професія - набагато легше і швидше подаватися через інші програми. У мене на роботі англомовний менеджер розповідав мені, що подавався з чудовою англійською і посадою TIER-3 на PR через AOS паралельно зі своїм підлеглим, індусом TIER-4 і англійською такою собі. Індусу прийшла номінація через 2 місяці, він чекав півроку. Так що не знаю звідки пішли ці чутки про пріорітетні чи непріорітетні професії у критеріях відбору
-
Yep
-
Продам GMC 2007рік 212 пробіг, 7 пасажирів, 6600 CAD ціна. без ржавчини, надійна машина 4038918392 Volodymyr
-
И это логично👍
-
Вот я тоже согласен с последним предложением
-
не думаю что стремные типы заботятся о подаче через АОС. Для хитросделанных в Канаде есть кучу вариантов с фиктивным бракомЪродственными связями, ребята из Индии и Лат.Америки, у кого не всё впорядке с законом и историей так и мигрируют сюда) АОС это как раз для работяг