UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Або шукати тут таку роботу, щоб подобалася і власник був згоден і майбутньому на LMIA. Або проаналізувати інші імміграційні програми в інших провінціях
-
А правильно я розумію, що подушка на шию вважається за одежу та не обліковується окремо?
-
а чи дуже прискіпливо ставляться до розмірів особистої речі? та ще питання у портфелі та торбі для ноутбука є м'які ручки, які вилазять за встановлені розміри. Як на це дивляться? Чи розкрити торбу та позавертати ці ручки у портфель/торбу на контролі?
-
ну ещё не слишал случаев что бы денег потребовали за отель который предоставляют украинцам
-
тю, так орендуйте airbnb за 2000$ там не буде нічого, а дарованому коню у зуби не дивляться
-
Доброго ранку,вперше прилетіла до Калгарі,шукаю роботу,будь-яку(прибирання,кухня і т.д)
-
Звучит как хороший план. Надёжный, как Швейцарские часы) Если без шуток то готов помочь
-
А якщо готель безкоштовний, то означає що там мають бути таракани? Чи елементарних санітарно-гігієнічних норм не має притримуватись адміністрація готелю? Організація виділяє гроші, які оплачують номера для українців. Чи означає це, що всіх українців повинні селити в найгірші умови, тому що це безкоштовно? Якщо ви в моїх повідомленнях бачили те, що я жаліюсь на щось - перешліть. В іншому разі повідомлення, де сказано «будьте обережні» до цього не вдіноситься
-
Короче, план-капкан - создаем свое предприятие, набираем всех на работу (а судя по всему тут народ на любую специальность найдется, много разнопрофильных специалистов будет), дэмпим рынок альберты, вытесняя конкурентов благодаря низким расходам, набираем еще украинцев, получаем все вместе пиары и сидим гребем бабло лопатами
-
думаю если бы это было так то уже в первых строчках мы бы увидели типо того - вы представляете отдали 250$ за ночь а там…
-
Даже у тех, кто прилетал первыми, впереди еще год открытого пермита. Как раз есть время найти работу по душе
-
Ну не все хотят остаться работать на тех РАБотах, на которые пошли перетерпеть годик ради AOS
-
Я уточняю, может человек прилетел из другой провинции в отпуске, посетить родину Стэмпида
-
Всегда поражаюсь соотечественникам которые жалуются на бесплатную помощь Напоминает как люди в Польше на гуманитарке вещами перебирали
-
Треба ж задовольнити его незадоволених людей)
-
Может это таракан, которого вы в чемодане привезли со своими вещами. Кто знает
-
Вы написали. “Більше тут відповідати на ці повідомлення не буду”
-
так не хавайти у номерах! тянете їжу у номер а потім дивуєтеся що живність зʼявилася
-
Ну. Вот и я о том. Две недельки посидеть всего, 3к дождаться и в Европу
-
Ну таракан и таракан. Кто-то во флудилке пошутил и пофиг, че вы такие обидчивые Вы все равно не будете там постоянно жить, че так расстраиваться-то?
20 Jan 2023, 19:11
251250/375564
2 minutes ago