UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та й взагалі, якщо ви таки плануєте повертатись, то не варто на довго затримуватись в Європі, бо йде час по ворк перміту, потім може не вистачити на pr. Якщо знаєте, що поверенетесь за 2 місяці, то можна і не робити медогляд поки, якщо ні, то можете і не встигнути за тиждень.
-
safeway, sobeys
-
то чого ви в готель пішли, чому не зняли airbnb?
-
Доброго дня, з 1березня вперше прилітаю, буду в Banff Trail, потрібно зробити мед огляд. Підкажіть будь ласка, поблизу куди звернутися, чи потрібно їхати до panel physician?!
-
Де я написала що я рахую ці гроші своїми? Боже, ото мужики в нас. Обісрати жінку меду й не треба 👍🏻 дивлюсь багато вільного часу у вас
-
она может пойти на ресепшен сказать что выселяется и потребовать что бы ей вернули деньги🥴
-
Халява всегда хорошо, ну что же вы)
-
так она же считает эти деньги как свои 😁 их ей влада выделила на её фамилию переведены деньги отелю
-
А різницю між дарма та оплатив уряд ви не бачите?
-
Ну так не она же за отель заплатила:)))
-
Як же я люблю наш менталітет. Тому що вас забула спросити .
-
Аналитика на уровне, конечно
-
Ви хворий? Перечитайте моє повідомлення й не пишіть дурню.
-
Пагадите А мужиков можно обсирать? Это разве не должно работать в обе стороны?
-
так не цінуєте ту поміч яку вам дають, вам все не так, все не достатньо, зараз програму PR зупинили, будите кричати що заманили в Канаду 😂
-
Доброго дня. Підскажіть куди писати за продовження візи та паспорту і ворк перміту
-
Не актуально
-
Ужас какой, нет, чтобы воевать пойти! Какие же это мужики, честное слово:-/
-
То есть вы можете обзывать кого-то, если это мужчина? А если не мужчина, то обзывать нельзя?
-
Как эти ваши две фразы связаны одной логической связью в одно предложение, поясните пожалуйста.
20 Jan 2023, 19:11
251366/378221
10 minutes ago