UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ребят, простите за глупый вопрос, но в голове каша😳 хелси карту что бы оформить - можно же в реджестри пойти, все верно?
-
А в Boot?
-
Ну поки хочу пофіксити цю помилку. Задовбала вже. Самому через гугл не вдається. Буду нести в якийсь сертифікований центр. Хоча там вони зможуть і відсканувати кюар-код помилки і без напису.
-
Дякую. Але це не біос такий, це більше комп. Серія така 😉. Думаю, під цю серію і біос такий зробили.
-
Після 5го подібного спаму- теж є бажання таке написати 0% засудження 100% розуміння
-
Так, зміна терміналу, на поїзді їдете з 2 в 4 термінал. З валізами трохи важко фізично тащити
-
Доброго дня! Ми вже в Калгарі 2 дорослих без дітей Шукаємо 1b квартиру або студію район бажано даунтаун, або біля нього. Бюджет до 1900 cad.
-
Доброго дня приїжджаю в канаду в березні,потрібно житло,може хтось має якісь пропозиції, дякую!
-
Добрий день шукаю роботу клінінг склади посудомийка викладка товару в магазинах , буду вдячна за будь-яку інформацію
-
продам
-
Доброго дня! Шукаю будь-яку роботу, є досвід у будівництві, ремонтних роботах, на складах, а також металургії, фізично розвинений, без шкідливих звичок, швидко вчуся. Якщо хтось має пораду, я буду дуже вдячний.
-
Я лечу через париж
-
Дешевше але є ризик там залишитись
-
Краще не летіти через лондон
-
Вітаю. Знаю, що вже дуже багато разів обговорювалась ця тема , але все ж таки хочу запитати. Скажіть будь ласка, можливо хтось летів ближнім часом таким маршрутом Варшава-Лондон( Хітроу)-Калгарі? Чи не було ніяких проблем у Лондоні ?
-
Tak
-
З Варшави?
-
Те що у когось не було проблем не значить, що у вас не буде. Той рік була купа людей, кого не допустили у літак без транзит візи
-
Це болтовня. Люлині повинно самостійно приймати рішення, і оцінювати ризики.
-
Я летів саме так. У вас які авіакомпанії та де ви купували квиток?
20 Jan 2023, 19:11
251894/372037
about an hour ago