UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт. Шукаю людей , яким цікавий заробіток з невеликими вкладеннями (Реальний).Повірте такого заробітку ви ще не бачили. Якщо вам цікаво пишіть мені в телеграм: @Suetolog289. Я можу вам гарантувати що якщо почнете зі мною працювати , ви точно заробите гроші!. Не ігноруйте(реально класний заробіток).
-
Всім привіт. Шукаю людей , яким цікавий заробіток з невеликими вкладеннями (Реальний).Повірте такого заробітку ви ще не бачили. Якщо вам цікаво пишіть мені в телеграм: @Suetolog289. Я можу вам гарантувати що якщо почнете зі мною працювати , ви точно заробите гроші!. Не ігноруйте(реально класний заробіток).
-
Так. Потрібно. І свідоцтво про народження теж. Ці документи будете подавати по оформленні в школу. Можна с завіркою печаткою бюро перекладів.
-
В Амстердаме мене и дитю разрешили взять бутылки с водой в ручную, на мою 1.5 литра вообще не обратили внимание, у дитя ее 0.5л достали, поставили в какойто прибор и потом положили назад. Я был очень удивлен этому.
-
Выше где-то кидали вакансия на мебельную фабрику
-
Здравствуйте! Прилетаю с женой в Калгари 28 февраля. Последние 2 года работал на форматно-раскроечном станке на мебельной фабрике. Работал с такими материалами, как: ДСП, МДФ, ХДФ, ДВП, пластик, дюбонд, и другие. До этого работал сборщиком мебели (прихожие, шкафы купе, кухни). Знаю весь цикл производства. Работал с различными инструментами и станками. Английский уровень В1-В2. Рассматриваю разные варианты. Буду рад любой помощи.
-
Да, Амстердам в этом плане продвинутый. В этом приборе просто смотрят, нет ли там взрывчатых веществ и можно лететь.
-
Вас вітає онлайн репетиторський центр etc school Навчання та розбір домашніх завдань з: 📚 Української мови 📚 Математики 📚 Історії України 📚 Англійської мови 📚 Хімії 📚 Біології 📚 Фізики + підготовка до НМТ Англійській мові навчаємо також і дорослих Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНИЙ відкритий урок. Для запису на урок пишіть мені в приватні повідомлення🫶🏻
-
Добрий день! Десь бачила шукаю групу дівчат для участі у Mud Girls. Скорегуйте мене в якій гілці, якщо хтось знає. Дякую
-
Ищу работу, уровень английского - средний, имею опыт работы бариста, хотела бы устроиться бариста. Резюме имею
-
Доброго дня, цікавить досвід працевлаштування архітектором - ландшафтніком у Калгарі, якщо хто мав такий досвід, напишіть будь ласка🤗
-
Хочу поділитися сумним досвідом! Знайшла у телеграм групі "майстра манікюру" Наталію Пелепюк. Домовилися з нею на вчора на 10 год ранку. Розказала про ситуацію, що повинна бути вдома до обіду, бо маю маму відвезти до лікара і що я без машини (тобто складно добиратися). Рівно о 10год я була в будинку Наталії. Але, на превеликий жаль, людина на повідомлення та дзвінки не відповідала та двері не відчинила. Після 20хвилинного очікування, я поїхала додому без манікюру і з великим розчаруванням у людях. Невже так можливо??? Невже так можна поступати з людьми??? P.S. Сьогодні інстаграм сторінка вже не активна!!!
-
Are you already here? Or just planning to move?
-
Добрий день Шукаю роботу помічником сантехніка Англійська на низькому рівні Маю досвід 7 років
-
Якщо всі будуть тицяти репорт як спам а не щось відповідати то їм буде невигідно це робити
-
Та просто репорт як спам їх лочать і вони зобовязані купувати нові номери
-
Доброго дня, 2 молоді пари, шукаємо квартиру(дом). Двокімнатну, бажано з двома окремими ваннами. Бюджет 2500 cad. Недалеко від міста. Дуже дякую
-
Мне на днях отписали, что из-за высокого спроса надо обращаться в аеропорту по прилету, раздают по факту
-
Planning to move
-
Всім привіт! Підскажіть де ви купуєте tenants insurance ?
20 Jan 2023, 19:11
252071/372218
less than a minute ago