UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хочу поділитися сумним досвідом! Знайшла у телеграм групі "майстра манікюру" Наталію Пелепюк. Домовилися з нею на вчора на 10 год ранку. Розказала про ситуацію, що повинна бути вдома до обіду, бо маю маму відвезти до лікара і що я без машини (тобто складно добиратися). Рівно о 10год я була в будинку Наталії. Але, на превеликий жаль, людина на повідомлення та дзвінки не відповідала та двері не відчинила. Після 20хвилинного очікування, я поїхала додому без манікюру і з великим розчаруванням у людях. Невже так можливо??? Невже так можна поступати з людьми??? P.S. Сьогодні інстаграм сторінка вже не активна!!!
-
Are you already here? Or just planning to move?
-
Добрий день Шукаю роботу помічником сантехніка Англійська на низькому рівні Маю досвід 7 років
-
Якщо всі будуть тицяти репорт як спам а не щось відповідати то їм буде невигідно це робити
-
Та просто репорт як спам їх лочать і вони зобовязані купувати нові номери
-
Доброго дня, 2 молоді пари, шукаємо квартиру(дом). Двокімнатну, бажано з двома окремими ваннами. Бюджет 2500 cad. Недалеко від міста. Дуже дякую
-
Мне на днях отписали, что из-за высокого спроса надо обращаться в аеропорту по прилету, раздают по факту
-
Planning to move
-
Всім привіт! Підскажіть де ви купуєте tenants insurance ?
-
Напишите мне в личку, если подходит вам 2 бедрум возле станции Southland
-
Підкажіть будь ласка. Хтось летів в air Canada і котом в салоні з жесткою кліткою? Чи тіки мьяка потрібна
-
👍 на якому саме сайті не підскажите?
-
Так, якщо є документи, що підтверджують це
-
Онлайн
-
Перездамо нашу квартиру 2 бедрум в районі Acadia, 2.017 в місяць.
-
Чи є такі хто працює в таксі?
-
www.aircanada.com/ca/en/aco/home/plan/special-assistance/pets.html#/
-
Your journey will start after arrival, it's almost unreal to find smth from being outside of the city. Start with canadian-style resume, its the 1st checkmark
-
Доброго дня Чи нормально надавати фото паспорта і воркперміта для лендлорда?
-
Добрый день,подскажите CCIC отвечали кому то за последнюю неделю по поводу гостиницы?
20 Jan 2023, 19:11
252082/372154
18 minutes ago