UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У ньому повинні поставити печатку з номером нового паспорт
-
Дякую!
-
Підкажіть, якщо є 2 закордонні паспорта, чи можливо виїхати з Європи по одному а заїхати в Канаду по іншому . Ніколи подібне не практикував...
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний звʼязок від TELUS для нових користувачів На разі до 28 числа можна отримати Домашній інтернет 1gig speed за $65 також можливі додаткові знижки за вашим адресом і до 2 місяців безкоштовно 💻 Також мобільний звʼязок Koodo/Telus📱 $34 - 30GB 5G $25 - 100GB 5G+ (Family discount / without $40 each) Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в dm 📪
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний звʼязок від TELUS для нових користувачів На разі до 28 числа можна отримати Домашній інтернет 1gig speed за $65 також можливі додаткові знижки за вашим адресом і до 2 місяців безкоштовно 💻 Також мобільний звʼязок Koodo/Telus📱 $34 - 30GB 5G $25 - 100GB 5G+ (Family discount / without $40 each) Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в dm 📪
-
Вітаю, в закріплених вичитав, що бенефіт програма до кінця квітня, тут без змін? Я прибуваю в середині березня, виходить можу не встигнути дочекатись хелс карту або скористатись її покриттям?
-
Дякую за відповідь
-
Пока без изменений, угу.
-
Можна, просто при виїзді треба використовувати той самий паспорт
-
Скажіть, будь ласка, де можна завчасно зареєструватися?
-
Всем привет, буду искать жилье с конца марта, нахожусь в Калгари. Кто хочет зашерить квартиру или дом пишите в личку.
-
о а можно подробнее про возврат?
-
Кто нибудь работает в Fairmont Banf Springs? Есть несколько вопросов
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка хтось летів з Німеччини до Канади Транзитною зоною Париж або Лондон чи потрібна була транзитна віза для перельоту? Біометричного паспорту не маю.
-
Доброго дня.Дитині 14 років,пішла вибирати SiN,сказали якщо у дитини Visitor permit то сім номер непотрібно вибирати.Це відповідає дійсності???
-
Вернуть деньги можно только за x-ray
-
Матрац Queen, Boxspring, bed frame (металева) Стан хороший. Матрац після чищення. -30 $ (платили за доставку). Район Lions Park LRT
-
Зі всіх країн де ви прожили 6+ місяців після 18 років
-
Приїжджаєте. Подаєтесь на health card, а далі побачите, чи прийде на бенефіти вам анкета або ні.
-
Добрий день, можливо в когось була схожа ситуація і можете підказати як правильно зробити. Мали в Україні квартиру, батьки змогли її продати. Питання як правильно ці кошти покласти на канадський рахунок і чи будуть вони оподатковуватися? Бо нічого ясного в інтернеті не знайшла. Буду вдячна за будь-яку допомогу 🙏
20 Jan 2023, 19:11
252203/372028
about an hour ago