UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
у новинах пишуть що люфтганса відмінида 90 відсотків рейсів із за страйків
-
в мене теж не виходило зачекінитись спочатку. потім прийшов лист на пошту через декілька годин, що можу реєструватись і все зачекінело. теж як раз припадав політ на день страйку
-
Вже додзвонилась в супорт, кажуть це через те, що вони не можуть підтвердити візу, треба чекінитись в аеропорту
-
Добрий ранок! Шукаю роботу для сімейної пари, на складі або виробництві. Маємо досвід роботи на складі і заводі Самсунг в Угорщині. Англійська в чоловіка Б1-Б2, а у мене з англійською проблеми. Буду щиро вдячна за допомогу!
-
Доброго ранку, підскажить дитячого укр/рус мовного лікаря ? Дякую
-
Доброго дня.чи летить хтось завтра Париж-Калгарі?
-
В связи с выездом соседа в другой город.для одного мужчины.в однобедрумной кв. 1350 на двоих,плюс свет-40 в мес на двоих.С контрактом.внесен депозит-500 на двоих. 4st NW.10мин до дантауна. С вторника можно перезаключить контракт.
-
Всі рівні
-
Ви можете пошукати в пошуку по сімейним лікарям на сайті, але я не бачив вільних укр/рос мовних сімейних лікарів. Якщо і є то вони вже зайняті.
-
Або якщо хвороба швидко прогресує і не можете чекати, то краще любий walking clinic поближче у вашому районі.
-
Так але сімейний лікар може буду укр/рос мовний
-
Вам в любому випадку потрібно шукати сімейного лікаря. Тут немає відокремлення як в Україні що є окремо педіатр.
-
Тут головне вже щоб сімейний лікар був нормальним. А розмовляти можна через перекладач якщо не знаєте повністю мови
-
Де це таке написано?
-
По візітор перміт вони можуть знаходитись до 10 років.
-
Ви маєте на увазі візитор рекорд?
-
Я не бачив де написано що люди з України з візітор повині обов’язково покинути Канаду 🤔
-
Всім привіт 🙋♂️ Питання в калгарі где здають пластик пляшки ?!))
-
Або якщо опіка то через воззʼєднання сім’ї. Як тут обговорювали. Але для того потрібно мати комусь PR
-
Але то були люди похилого віку у кого бачив.
20 Jan 2023, 19:11
252437/375136
21 minutes ago