UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Візітор це туристична віза, не більше 6міс перебування, далі 6 міс за межами країни і приїзжайте знов Такі цикли до кінця дії візи в паспорті. Якщо вашим батькам дали на 10 років - це круто, останні півтора-два роки всім дають на 2-3 роки під термін дії вок перміту
-
-
Первый месяц там бесплатный трайл дается всем. А потом можно отменить подписку на премиум, если не нужно
-
Допоможіть, будь ласка, розібратися з Wise Я вже веріфікувався та здійснював переказ коштів. Що мені треба зробити, щоби я міг поповнити свій рахунок у мене відсутня кнопка в додатку "add money". Я так розумію треба у Wise відкрити рахунки в різних валютах. як саме це зробити?
-
Hold my beer!
-
-
Доброго дня, від 1 березня буде доступна однокімнатна квартира на Southland Drive(10 км від Downtown), гарні умови, як і проживання, так і самого району. Ціна 1780$ з водою і газом + 50$ за світло, депозит 900$. Навпроти спортивний комплекс з басейном, різними ігровими кортами, та спортзалом. Також дуже комфортна плаза з великим вибором всіх необхідних продуктів. Допоможу з оформленням контракту та усім необхідним для підписання договору. Переїжджаю, тому що для 3 осіб тіснувато. Пишіть сюди для більш детальної інформації, буду радий допомогти)