UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це вже від робітників в аеропорту залежить. Брат летів у Канаду з Парижу і в ручній поклажі був ніж, і ніхто і слова не сказав... тому тут як пощастить. А до мене навпаки докопались, що у мене пакет для рідин завеликий і дали свій пакет, і треба було туди вмістити все, що вміститься. Все інше - у смітник(
-
Нажаль вже ні
-
Переклад дозволу на вивіз дитини та свідоцтва про народження для Канадського кордону не є обов’язковим??? Це вже можна зробити згодом перед тим,як дитина піде в школу? Та якщо все ж ми встигнемо перекласти,то нотаріально завіряти ці переклади не потрібно,лише від бюро,я вірно зрозуміла,підкажіть,будь ласка!😊
-
-
Привезли з України з собою, там купували тут eng-student. com/ua/magazin/
-
Привед, вопрос есть, предлагают мне работу со ставкой 18 долларов час, это вообще копейки? И какой налог будет на эту сумму?
-
Здається з 01.03. бейсмент на дві окремі кімнати(без вітальні).Своя кухня та ванна кімната, окремий вхід. Оренда короткотривала(3місяці) Вартість 1000+ комунальні+інтернет.Депозит 500. Локація район Killarney 26 Ave SW. За детальною інформацією звертайтесь в приват.
-
Привіт всім😌 Підкажіть, будь ласка, можливо, хтось працює у Superstore Calgary та може мене порекомендувати туди?🙌