UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Все на їх, немає
-
Если вам нужна лекарства, которые вы никак не можете получить в Канаде но нужны
-
Всем здравствуйте, возможно помогу кому-то: группа Ліки з України на фейсбуке - это развод на деньги. Там администратор фармацевт и очень правдоподобно все расписывает. Но лекарства не приходят!
-
Всем здравствуйте, возможно помогу кому-то: группа Ліки з України на фейсбуке - это развод на деньги. Там администратор фармацевт и очень правдоподобно все расписывает. Но лекарства не приходят!
-
-
-
Я від хохлів і росії подалі хотів, але не вийшло. Планета для цього замаленька
-
Всі хто не встиг подалися на AOS ( як і я) підкажіть що думаєте робити далі, бо ми поки що розгубились.
-
Все залежить від початкових очікувань насправді. Комусь достатньо і щоб не літали ракети
-
Aptekadoma лицензии были, в Штаты и Канаду, то да реально приезжали определенные substances рецептурные. Но как они сейчас отправляют, не ручаюсь
-
Но вообще ввоз лекарств регулируется и просто так их бы не выслали.
-
Они как началась остановились, но я получил мейл что открылись
-
Depends. Коли ми з дружиною в зйомній хаті жили, і на двох мали 8к грн/міс, коли вона вагітна була, і терпимо.. А іноді і 3к євро не вистачало на місяць.🤷♂
-
Коли переїзжаете в інше місце повідомляєте про це туди звідкіля чекаєте кореспонденцію. Ми коли чекали на хелс картку саме переїхали в іншу квартирут картка вже була в дорозі, то попередили лендлорда. Коли конверт прийшов він нам повідомив про це.
-
То я покупал до войны на aptekadoma
-
Добрый день,возможно кто то в курсе, хотел зарегистрироваться на ярмарку вакансий, пишет sold out,типа смысла идти нет, или можно пытаться прорваться?
-
Ніхто поки не думав на федеральний податися?
-
Всем привет! Мы с мужем и ребенком переехали в Калгари. Но не можем понять, в каком районе лучше остановиться. Может кто-то знает город и поможет?) Дело в том, что муж работает на NE. Но слышали что этот район не очень хороший, так ли это?
-
Доброго дня,шукаю роботу на будівництві помічником, на повний день, готовий працювати у ризних умовах и у ризних рівнях складности, маю англійську та освіту. Заздалегідь дякую.
-
Обратно лететь🤷
20 Jan 2023, 19:11
253023/375813
7 minutes ago