UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Рентфаст
-
Мы искали на Фейсбук и Kijiji
-
Підкажіть будь ласка інтернет ресурси, де шукати житло в Калгарі
-
Перелистав все «важливе». Відсотків 80 одна реклама, назва не відповідає дійсності. Краще назвати «Оголошення», з важливого мало що там є, на мою думку )))
-
Добрий вечір. Може в кого закінчується контракт на трьох кімнатний будинок?
-
Просто никогда таким не пользовался)) спасибо буду знать)))
-
Вы могли бы прислать ссылку? Если у вас есть
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка. В дитини багато пропусків в школі (Grade 9) через хворобу. Я кожного разу звітую, що дитини не буде, та вказую причину. Мені писали листи, що багато пропусків. Зараз буду очікувати дзвінка від працівника школи. Таке питання, чи є можливість відрахування зі школи чи залишити ще на рік дитину. Але при цьому всьому в неї все здано. Немає хвостів і все успішно складає. Дякую за відповідь
-
Facebook Marketplace можно найти все от машины ,мебели ,аренды .
-
Хтось тут робить дизайн візиток, флаєрів і логотипів?
-
Всім доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, якщо незаплановано вимушені переїжджати та перервати річний контракт на квартиру, прожили 8 місяців з 12. Які наші кроки? Та які фінансові наслідки можуть бути ? Чи повинні ми заплатити якісь штрафи? Також лендлорд має наш депозит у розмірі оплати за 1 місяць проживання. Чи можемо ми його повернути ? Дякую.
-
Куплю матрас квин
-
У всіх по-різному Звертайтесь до свого лендлорда та перечитайте контракт
-
У кого то просто разрыв прописан это fee и депозит. А кто-то - платить всю аренду и вплоть до того, пока кто-то найдется на ваше место ( то есть никто не живет, а платите вы)
-
Ваши следующие шаги, это скорее всего найти кого-то на transfer , чтобы избежать последствий
-
В tenant agreement что написано ?
-
Вона для чого??
-
Такі на березень лише
-
Продам взуття, замовляла собі але завеликі. Розмір 40 (повний) Повне пакування бутіку, натуральна шкіра. Вартість договірна , продам дешевше ніж купувала. Для детальної інформації напишіть мені.
-
Kate достатньо в спеціальній гцлйі об'яви. Я вже тут раз видалив.
20 Jan 2023, 19:11
253255/374892
3 minutes ago