UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
цікавить, можете написати мені в приватні бо чомусь не можу вам написати
-
+ мишка від епл в подарунок
-
Вечір добрий!) таке питання Яка норм страхова для апартаментів, при оф договору потрібно скласти угоду з страховою !( Хто може порадити не дорогу і повірену ? Дякую !)
-
Доброго дня, чоловік знайомий шукає роботу, різні варіанти (склад, сварщик, трактор, інсталяр вікна та двері. Дуже відповідальний та адекватний
-
А 24 годи пройшло від моменту отримання ворк перміту ?!)
-
Я не знаю, я типова цільова аудиторія цієї програми, яка їде від війни, у нас немає таких проблем) Гроші і речі хіба не на старті потрібніше за все? Впевнений, що другий раз не спрацює, ви вже будете визнані податковими резидентами Канади з моменту отримання сіна, або орендування житла, або ще якогось логічного признаку постійного перебування Далі про великі суми, більші за 10тис доларів, які вважаються типу карманними і не потребують декларуванні Щоб взагалі ввезти і не конфіскували - треба або перекладене підтвердження продажу майна (договір куплі продажу), або виписка з банку, звідки зняли кошти, або договір дарування від батьків (0%) або іншої особи (оподатковується). Матрасні гроші 146% під податок або підкидати в магазинах потрохи Але завезете так в декілька ходок еквівалент 19900 кад і підете міняти в обмінку вище 3000кад - спитають підтвердження походження чи авто купите за кеш - вам його з радістю продадуть, але пізніше таксери можуть спитати звідки гроші) Оподаткування продажу майна, навіть іноземного, будучи податковим резидентом (з моменту отримання сіна) теж майже завжди є, але я не цікавився
-
Точно я не знаю, я типова цільова аудиторія цієї програми, у нас немає таких проблем) Гроші і речі хіба не на старті потрібніше за все?
-
Було таке, але взяв не той номер ІММ1442 (закреслив те, що неправильно брати). Плюс мінімум 24 години після отримання WP)
-
А де брати карту з анкетою на бенефіти?
-
Продам телевизор 43 дюйма +смарт 100 CAD
-
Чула що в Європі медогляд коштує 250 евро, а тут 150 cad
-
Добрий день , чи може хтось скинути правила дорожнього руху в Альберті ? Дуже треба , а знайти ні де не можу
-
Добрий день , чи може хтось скинути правила дорожнього руху в Альберті ? Дуже треба , а знайти ні де не можу
-
Добрий день! Може хтось летить з Варшави ( 3 березня) через Лондон? Відгукніться🙏 А якщо ще й 1 березня виїжджає на потязі з Києва до Варшави, то то доля)))
-
Шукаю житло, 1 кімнатна квартира в районі Downtown, бюджет 2000 CAD на довготривалий термін. Жити буду я та дружина, без дітей та тварин. Якщо потрібні довідки з роботи, та кредитна історія, все є. Заселення плануємо з 1 квітня!
-
возле Брентвуда.
-
Де це такий будинок?)) Живу в Bowness NW, ще нікого з українців не зустріла( окрім сусіда збоку)
-
Минулого року влітку десь була інфа, можеш пошукати
-
Зараз можна вчитись по нашому ВП
-
В связи с выездом соседа в другой город.для одного мужчины.в однобедрумной кв. 1350 на двоих,плюс свет-40 в мес на двоих.С контрактом.внесен депозит-500 на двоих. 4st NW.10мин до дантауна. С пятницы можно перезаключить контракт.
20 Jan 2023, 19:11
253312/371919
9 minutes ago