UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А вони залишились на saving 😅
-
Написала :)
-
Я просто думала що ці гроші перейдуть на кредитку і будуть там лежати
-
Короче.. не чипай ці гроші якщо хочеш користуватися карткою. Скачай додаток clear score та перевір чи ж в тебе hard inquriy (інколи ти це бачиш тільки через тиждень два)
-
І як я буду за них платити? Мені треба поповнювати saving account чи як?
-
Доступний кредит 500
-
А шо вам не зразуміло? Ви ще не витрачали, то 0
-
🤷♀️🤷♀️
-
Як мені сьогодні пояснив accountant можливо зареєструватися на офіційному сайті тільки після того як подав свій перший Tax Statement який був approved податковою. З цього стейтмент береш строку 15000
-
February 24, 2024 will mark the two-year anniversary of Russia’s full-scale invasion of Ukraine. The Ukrainian Canadian Congress - Calgary Branch invites all Calgarians to join us on February 24 to Stand With Ukraine. Saturday, February 24, 2024 4:00-5:00 p.m.* Calgary City Hall Atrium 800 Macleod Trail SE On February 24, we will honour the memory of the thousands of innocent people murdered by Russia’s genocidal war of aggression against Ukraine, as well as pay tribute to all those who have stood by our side including Canadians and our allies. Together we are strong! Together to Victory! -------------------------------------------------------------------------- 24 лютого 2024 року виповнюється два роки з часу повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Конґрес Українців Канади - Відділ Калгарі запрошує всіх калґарійців приєднатися до нас 24 лютого, щоб підтримати Україну. Субота, 24 лютого 2024 р. 4:00-5:00 вечора Calgary City Hall Atrium 800 Macleod Trail SE 24 лютого ми вшануємо пам'ять тисяч невинних людей, вбитих в результаті геноцидної агресивної війни Росії проти України, а також віддамо шану всім тим, хто стояв на нашому боці, включаючи канадців та наших союзників. Разом ми сильні! Разом до Перемоги!
-
Була така ж фігня рік назад, то ми в сібс пішли. Не рекомендую їх онлайн , бо чоловіку заблокували акаунт і ми ще місяць ходили до них раз в тиждень як в гості, пока розблокували його
-
Усе добре. Щоб тут змінилось щось сходи в магазин (я не жарткую). Окремо в тебе saving account.. що там закриті гроші під кредитку. Там теж треба тримати 500 cad.
-
Але тут в кредитці нема ніяких витрат