UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Завжди вартує
-
Всім привіт, підкажіть дентал клініку де приймають бенефіти по хелс кард
-
По CUAET
-
Доброго дня! Хтось вклеював нещодавно візу, це зараз вже платно для українців?
-
Спасибо большое за ответы🙏Будем тогда смотреть все и пытаться конечно решить все моменты до того как отдадим ему этот депозит. А то чувствую, нам его в конце не вернут😅
-
Допомогла, якби ви подивились підказку від 22 Марта 2023 року .
-
А зараз вже не треба лист від соцпрацівника?
-
Вообще то компания, обычно, объясняет условия возвращения депозита и как правильно составить акт. Не паникуйте раньше времени. Некоторые компании легко относятся к депозиту и без проблем возвращают всю сумму , но можно и нарваться. Если вы акт не составляли, возможно у вас была квартира после ремонта, в идеальном состоянии, или она была уже под ремонт. Но в связи с ситуацией на рынке аренды жилья, компания решила её здать как есть. Подойдите к менеджеру и заранее обговорите, как будет возвращаться депозит.
-
Всім доброго дня. У нас виникла цікава ситуація з орендою житла. А саме: ми знайшли дуже хороший варіант, але ціна підозріло приваблива. Тому я хотів би пересвідчитись, що перед нами не шахраї. Ми вже відправили їм заявку і отримали схвалення на заселення в квартиру, яка нас цікавить. Але я боюсь відправляти гроші, доки не буду впевнений, що це справжня компанія. Вона гуглиться в інтернеті, написано, що зареєстрована в Калгарі. Навіть декількох людей з цієї компанії можна знайти в інтернеті. Тож питання до вас. Які документи я можу попросити і як я можу впевнитись в їх достовірності, щоб спокійно відправляти гроші? Можливо, існує якась інституція, де мають реєструватись всі рієлтори, або щось схоже. Дякую.