UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Знайомі здають будинок В гарному районі ! З спальні,1-5 ванна, 2400 $ Bungalow in the heart of Acadia for rent. 3 bedrooms, 1.5 batrooms 60% utilities extra 3 bedrooms, 1.5 bathrooms The home has been renovated to a modern finish and has a great layout. The living room is a great size with newly finished Ash hardwood floors (with a nice grey coloured finish. Large front window letting in lots of light. The kitchen is gorgeous with white cabinets, glass fronts on a few of the upper cabinets, a huge island with an eating bar, new SS fridge, stove ,OTR microwave, plus a newer dishwasher .Beautiful granite countertops and tile flooring. The eating area is just off the kitchen with lots of room for a large table and more if you need the space. There are french doors leading out to the deck with glass railing all around. The primary bedroom is a great size with a 2 piece ensuite. There is another bedroom that can also be used as a den, perfect for working from home or kids.
-
Коли ви вийдете з літака, то ви побачите куди йти. На кордоні офіцер може запитати скільки у вас грошуй з собою/табаку і таке інше. Також ви у кіоску заповните декралацію (перед тим як підходити до офіцера). А далі вони покажуть куйди йти. Для ВП зазвичай ніякі питання не задаються. Просто бере паспорт ваш і потім виносить перміти. Займати може різний час. У кого то 10 хв, у когось декілька годин, тому тут точно не скажу.
-
Доброго вечора. Щойно приєдналась до групи і прошу поради-підказки) Прилітаю в Калгарі 13 березня. Це мій перший переліт, тому хвилююсь. Питання таке: яка процедура отримання wp в офіцера? Що запитує офіцер?( зі мною ще двоє дітей 7 і 16 років). Скільки приблизно по часу займає отримання необхідних документів в аеропорту? Буду вдячна за відповідь)
-
В мене, навпаки, був готовий переклад всього, щоб вже не паритись, коли щось різко знадобиться😁 Але тільки в електронному вигляді. Більшість бюрокраїї тут робиться онлайн, паперові переклади ніхто ніколи поки в нас не вимагав.
-
Схоже, що вам ще має бути refund - повернення коштів за той час, коли ви підписку вже скасували, але вона була сплачена. Пишуть про кілька годин, але на практиці це може зайняти і кілька днів. Дочекайтесь, коли вони все повернуть.
-
1 бедрумні апартаменти за адресою 650 Meredith Rd NE, недалеко від церкви Св Володимира. Доступна вже (ми з'їхали). Ціна була 1700 (ймовірно буде дорожче). Поруч школа. За рогом зупинка автобуса, до метро 10-15 хв. До Суперстора 10хв пішки.
-
Проте я не подавав запит на повернення коштів. Ви стикалися з даною проблемою?
-
інколи вимагають переклади місцевих сертифікованих перекладачів. такі кейси є.
-
uujobs.ca/position/arborist-full-time-warehouse-workercolleagues-all-shifts-in-calgary-alberta-17086490898551
-
У них візітор віза, тому так.