UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
uujobs.ca/position/arborist-full-time-warehouse-workercolleagues-all-shifts-in-calgary-alberta-17086490898551
-
У них візітор віза, тому так.
-
Зрозуміло, дуже дякую! Якраз даний текст пропав, але залишилася підписка на Apple Music, яку я вчора скасував🙂 Читав що у деяких випадках потрібно чекати до дати її вигорання
-
mycalgary.com/category/crime-statistics
-
Вам не потрібно подаватись на повернення, в більшості випадків це відбувається автоматично, оскільки ви завжди платите наперед. Наприклад, ви заплатили 10 дол 1 лютого за лютий місяць, а 2 лютого підписку скасували. В цьому випадку ви користувались послугою 1 день, а заплатили за місяць, і вам мають повернути кошти за 27 днів лютого. В нас так було зі страховкою на авто. Підозрюю, що apple теж повертає кошти при достроковому скасуванні підписок.
-
Доброго дня ! Може хто має контакт гарного репититора з англіської , або курси . Напишіть будласочка, буду вдячна за допомогу!
-
Добрий день, чи летить хтось 29-го лютого з Франкфурта до Калгарі з пересадкою в Торонто? Мама летить перший раз, якщо хтось також один чи може просто допомогти розібратися буду дуже вдячна
-
Подивіться, чи є опція "direct deposit". Тоді вони знімають гроші напряму з дебетного рахунку, а не картки, і комісії не має бути.
-
В них візітор віза після закриття куает, це доповнення важливе, бо просто з візітор нема ніяких подібних питань
-
Так, безпечно, оскільки ці транзакції дуже "юридично прозорі" - банк бачить хто з вас знімав оплату і за що. Ми платимо за оренду саме так. До того ж ви вносите дані в онлайн-систему жк, де вони мають зберігатись в зашифрованому вигляді. Знайдіть серед паперів з банку або в додатку void check і внесіть дані звідти в систему. Якщо почнуться якісь ліві транзакції з вашого рахунку - завжди можете подзвонити в банк і оскаржити їх.
-
Доброго ранку! Можливо хто порадить ліки при запаленні нирок, і чи вільно їх можна купити в аптеці. Дякую!
-
Щиро дякую)
-
Ще маю запитання по кредіт скор. Я планував підключити для оплати за рент кредитку, щоб це якось покращувало рейтінг. Але додаткове fee якось зовсім не хочу оплачувати. Має взагалі сеннс платати за рент с кредитки с додатковим fee, щоб це якось покращувало скор? Дякую за консультацію.