UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Зрозуміло, дякую)
-
там же четко написано , работать с кем нельзя Engage in any business that competes with the employer's business of providing electronics and electronics supplies in Alberta and B.C. Work for or be associated with any existing or potential customer or client of the employer without the employer's written consent.
-
вот этой информации я не нашел, но спасибо большое, успокоили чутка)
-
Ххх.. щє не зтикалась з таким у канаді.. але стало цікаво че це взагалі легально.. тож загуглила. В більшості випадків це смутна aria.. так як у вас є право працювати.. і якщо ви переходити в іншу контору яка дає вам кращі умови.. то ніхто вам це не може заборонити, навіть якщо ви підписали контракт і навіть якщо ваш роботодавець звернеться до суду.. то він програє.
-
Как, если не секрет?
-
Друзі, підкажіть таку штуку, знайшов на рентфастер кімнату, переписувався на платформі з власником, говорили з ним по zoom і для резервації він просить через PayPal закинути йому гроші, спочатку хотів всю суму а потім я її зрізав трохи але все одно, він типу виставить рахунок в PayPal і там буде ім'я компанії і ще скине мені якісь докази. Ніхто не стикався, це типова схема скаму чи так хтось робив і норм?
-
дитині скільки років? ви працюєте? у вас є збереження на карті?
-
вам буде складно знайти квартиру до 1600 коли у вас дитина. 7 років, я не впевнена, але має бути своя кімната. Та що вам треба дивитись 2 бедрум квартири, а це явно більше ніж 1600. У вас має бути збережень десь 4000$ щоб зняти наприклад у Броадволк, якщо ви ще працюєте. а так дивитись на Фейсбук макретплейс, кіджиджи, рентфастер та тут в каналі. якщо ви знайдете квартиру за 1600 там ще буде десь 100 за електрику. та може якісь феес від лендлорда. я можу сказати що у вас бюджет має буди 1700 на квартиру мінімум.
-
Всіх вітаю! Хто знає,де в Калгарі ремонтують взуття? Дякую!
-
Этой инфы достаточно