UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Коли будете подаватись на pr (permanent residence) документи потрібні, але то буде не раніше ніж через 6-12 місяців. Тому я нічого не перекладала і не завіряла, щоб не заморожувати грощі. Це особисто мій досвід, я вас не примушую :)
-
В мене була величезна купа виписок з лікарні і я не переводила все тому що за кожен папір вийшло б купа грошей. Я приїхала сюди, знайшла сімейного лікаря, він зробив реферал в онкологію (мій профіль), я відправила все їм що є і через 3 тижні все самі переведи вони. І сказали що правильно зробила що не перекладала тому що в них є свої департаменти і спеціалісти з цього і все рівно потрібно були б орігінали приносити, які на українській. За 8 місяців ми вже зробили купу документів як для ньюкамерів і жодна справка не потрібна була з перекладом. Авжеж, всі ситуації різні.
-
А вам знадобилось щось з перекладених? Цікаво, досвід у всіх різний🙃
-
Ребят всех витаю, подскажите пожалуйста. Тут нормально при оформлении договора на аренду отправлять свои фото паспорта?
-
Так, теж відправляли
-
У лендлорда, по идее. Мне мой дал.
-
Вітаю,мене звати Людмила,я дитячий арт-терапевт.Зараз веду набір в группу діток від 6-9 років.Арт-терапія,це екологічний спосіб зняти психоемоційна напругу у дітей,знизити тривогу,та позбутися страхів.Один малюнок замість тисячі слів.Давайте разом допоможемо нашім діткам бути ментально здоровими,в цей складний період для нас всіх,тому що діти все зчитують з батьків,а батькам нажаль бракую часу поспілкуватися іноді.Всі питання будь ласка в приватні пишить.