UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Може хтось оформляв non-owner vehicle insurance? Розкажіть де зробити. І скільки вийшло. Чи можна онлайн, не можу знайти як заеплаїтись
-
Завтра їдемо на Lake Louise + заїдемо в декілька інших місць. Виїзд о 7, повернення пізно ввечері. Хто бажає є одне місце, пишіть в приват за деталями. Поїздка не комерційна.
-
Я був юристом в Україні, тут юридичної освіти не маю. Але з самого визначення злочину "fraud" відповідно до R.S.C. передбачається навмисне введення в оману або подання неправдивих відомостей. Де в даному випадку введення в оману? Або неправдиві відомості? Особи фактично працюють? Податки сплачуються? Якщо в когось є посилання на відповідні судові прецеденти - кидайте
-
Да сюди так більшість індусів, араб та їнших понаприїхали. Особисто знаю таких. Доречні, ти також помиляєшся щодо власників контори.. вони можуть бути також permanent residence а не тільки ті в кого є вже канадцкій паспорт. ( також знаю особисто таких.. так що українці не відкрили Америку.. а тільки зрозуміли як вона працює)
-
Але вона підійде для wp.
-
На етапі влаштування в школу / оформлення субсидій - свідотство про народження дитини, про шлюб, щеплення. На етапі подачі на pr - свідоцтва про народження (всіх), про шлюб.
-
Чи хтось вже подавася на так зване продовження ворк перміту? Бо весь фейсбук всіяний інфою що є можливість отримати знову на 3 роки, хоча досвідчені консультанти кажуть що для цього правових підстав немає. Чи знає хтось хто дійсно отримав ще на три роки??
-
Є не мало людей в яких закінчується wp..
-
Добрий вечір. А хтось покупав квитки в Lynx AIR? Так як повертав гроші за квитки? А то я придбав квитки місяць назад, а вони такі а всьо ми вже не будемо працювати. Захожу в букінг свій, а рейси відмінені та вообще немає. Роблю відміну букінгу. А вони зробили, та і влупили штрафи за відміну. І не зрозумів нічого 🤷 що за фігня