UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Тільки що отримала повідомлення, що маємо новий акційний тариф $29 - 29гб Звертайтесь в особисті, якщо є питання.
-
В одному бейзменті зняли airbnb, інший дивились на днях. В обох таргани..
-
Вы бы хотя бы уточняли какой чемодан надо, ну Ибо цена за большой и за маленький могут отличаться Да и так-то лучше рили поехать и купить чемодан, ибо юзаные чемоданы могут быть проблемными - плохое колесико, трещина на корпусе Как бы не вышло так, что придется заплатить после б/у еще и за покупку нового)
-
Всім привіт? Дівчата, може хтось з вас працює в готелі і там потрібні люди? Є досвід роботи, хороше SV, (українська/російська/румунська/французька/ англійська початкова) скажіть, будь ласка, якщо щось чули🙈
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, важливе питання, якщо я в 2023-у році працював в Doordash то як я маю оплатити та оподаткувати податки?
-
Продам Телевізор Sony Bravia 32"-50💵 Диван в гарному стані - 100💵
-
А можно в паре слов? Не у всех есть время смотреть какого-то очередного недоблоггера, или даже профессионала, не имеет значения:-)
-
Hot deal 🌶️🔥 Fido/Rogers/Telus 29$ 20 gb 34$ 50 gb 50$ 100gb Деталі в лс Або приходьте 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
О как.
-
Понял теперь, спасибо
-
Я-то знаю, что радон это газ, ещё из школы:)