UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да, согласен! Я имел ввиду компании которые устанавливают radon pumps.
-
Тут є різниця між resume та CV. CV це більш наукового ступеню або докторського, і ще різниця в довжині цих обох документів. Тут більше про це можна почитати або просто загугліть difference between cv and resume. Може саме це джентельмен вище хотів підсвитити🤷♀️
-
Это скорее всего не посредник, а управляющая компания. Если ищете квартиру в квартирных домах, то без ними не получится.
-
Тогда сори что встряла :) Ну в любом случае, разницу знать между ними тоже хорошо🙃
-
Он хотел исправить SV на СV просто
-
Wins, Goodwill. Якщо нове - Walmart, Costco. HM, Gap - всім знайомі. Для sport/outdoor - Decathlon (подешевше), MEC (подорожче). Ще всі рекомендують магазин Once Upon a Child, але ми там ще не були.
-
vm.tiktok.com/ZMMdq6uBg/
-
Зараз готель видають всім новоприбулим, але треба попередити коли ви прибуваєте, щоб заборонили квоту. Будь ласка, не пишіть "а чи надасте", "а підтвердіть" та лонгріди "чому саме вам потрібно". Надають всім, заповніть форму, чекайте відповідей. На сьогодні по 700 імейлів на день приходить, які люди фізично читати не встигають.
-
Прикіт всім! Підкажіть, будь ласка, про яку саме форму тут йдеться.
-
Привіт, шукаю апартаменти або бейсмент. Бюджет 1500 cad. Може хтось здає з березня?
-
Добрый день. Якщо Вам потрiбна няня в Калгарi звертайтесь до мене .Я лiкар педiатр за фахом,зараз пенсiонерка маю досвiд працювання нянею в Киеве .В Калгарiпроживаюв SW