UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я не смотрел, просто спрашиваю
-
В охотниках Финчеровских есть мистицизм?
-
Продаємо два ліжка з матрасом . Twin , Queen . Ціна за меншу 350, і 450 за велику
-
Тут день Можна зняти дом на 2 сімʼї Мої знайомі так роблять Але це не дешево, просто трохи зручніше
-
Треба тазік!!! Де його знайти в Калгарі? Такий, що б дитину 2 роки купати стоячи, тобто не малесенький. В долорамі є тільки маленькі
-
Да, это работает как бизнес/самозанятый. Деньги потрачены на ремонт и обслуживание не вернёте, но уменьшается сумма на которую вы должны платить налоги. Например, заработали $1000, заплатили на ремонт $200. Налоги будете платить на $800, а не на $1000.
-
Вітаю, підскажіть, хто з аліекспрес замовляє? Я тільки буду летіти через пару тижнів і замислился над тим, щоб не брати всяке барахло, купуючі провоз додаткової валізи, а тупо замовити нове з аліка Чи сильно докопуюються до ліміту в 22$ за посилку? Скільки йдуть посилки? Чи можна замовити на якесь приблизне відділення "до запиту" центрі без конкретної адреси і *** кур'єрів, бо ще не зняв житло? Зберігання посилки на відділенні тиждень-два сильно дорого вийде?
-
Дякую)) але це я вже теж зробила і відправляла їм безпосередньо через сайти😔
-
Підкажіть будь ласка чи хтось знає де можна знайти цигун або тайдзицюань. Дякую.